مواد لازم برای مافین مرغ و پیازچه
- سینه مرغ:200 گرم بدون استخوان
- قارچ:200 گرم
- خامه ترش:100 گرم
- پنیر موزارلا:100 گرم
- آبلیمو:2 قاشق غذا خوری
- سیر:2 عدد له شده
- پیازچه:150 گرم خرد شده
- فلفل دلمه:1 عدد خرد شده
- جوز هندی:1/2 قاشق چای خوری و ادویه کاری
- بیکینگ پودر:2 قاشق چای خوری
- آرد:100 گرم
- فلفل سیاه:به میزان لازم فلفل سفید و نمک
طرز تهیه مافین مرغ و پیازچه
ابتدا مرغ را آبپز کرده و خرد کنید ، تابه ای را روی حرارت قرار داده و مرغ های خرد شده را با مقداری کره تفت دهید. در ادامه قارچ را خرد کرده و اضافه کنید و تفت دهید تا آب آن تبخیر شود.
تخم مرغ ها را بشکنید و زرده و سفیده را جدا کرده و در دو ظرف جداگانه بریزید. زرده ها را هم بزنید و خامه ، کره آب شده ، پنیر ، آبلیمو ، سیر له شده ، پیازچه خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده را داخل آن بریزید و خوب مخلوط کنید.
مخلوط قارچ و مرغ را هم داخل مواد بریزید،سفیده را هم جداگانه هم بزنید تا شکل گرفته و سفت شود. سپس داخل بقیه مواد افزوده و بکینگ پودر و آرد را هم بریزید و همه مواد را خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
مواد را داخل قالب های مافین بریزید و برای 45 دقیقه در فر بگذارید تا با دمای 180 درجه پخته و روی آن طلایی شود.
نکات تکمیلی در مورد مافین مرغ و پیازچه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
مافین مرغ و پیازچه را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .