مواد لازم برای ماهی سالمون کبابی
گوجه فرنگی 3 عدد خرد شده آب دار و تازه
سیر 1 حبه پوست کنده و تکه شده
فلفل هالوپینو 1 عدد تازه ،به صورت دانه و خرد شده
سرکه سیب 2 قاشق چای خوری
زیره سبز 1/2 قاشق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
سس تند به میزان لازم
سالمون 750 گرم فیله ماهی ، با پوست یا بی پوست 6 قسمت شده
طرز تهیه ماهی سالمون کبابی
فر را از قبل روی دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
گوجه فرنگی، پیاز، سیر، هالوپینو، سرکه، پودر فلفل قرمز، زیره، نمک و سس تند ( به هر میزانی که دوست دارید تند شود) را در ماهیتابه ای با حرارت کم مخلوط کنید و هم بزنید و تا زمانی که یکنواخت بشن.
فیله سالمون را در یک ظرف نشکن بزرگ قرار بدید و سس تهیه شده را را در بالای آن بریزید، سپس اون رو تا زمانی که سالمون تقریبا حالت ورقه ورقه پیدا کنه اما داخلش صورتی بمونه در فر از قبل گرم شده کبابی کنید، حدود 15 تا 20 دقیقه.
نکته
گوشت و ماهی خیلی سرد به خوبی کباب نمیشه، اون رو در یک ظرف بسته بیرون از یخچال قرار بدید.
نکات تکمیلی در مورد ماهی سالمون کبابی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25دقیقه میباشد .
ماهی سالمون کبابی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .