برای درست کردن مربای بادمجان بسیار خوشمزه و دلچسب همراه ما باشید.
مواد لازم برای مربای بادمجان
- بادمجان:1 کیلو گرم
- شکر:1 کیلو گرم
- جوهر لیمو:قدری
طرز تهیه مربای بادمجان
برای درست کردن این مربا باید از بادمجان های ریز و نازک استفاده کنید. سر بادمجانها را بگیرید.
آهک را با 3 تا 4 لیوان آب مخلوط کنید تا حل شود سپس بادمجان ها را 2 تا 3 روز در آب آهک قرار دهید و بعد از آن بادمجانها را خوب بشویید و به مدت 2 روز دیگر در آب سرد بخوابانید.
بعد پوست بادمجان را بگیرید و در مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا جوش بزند.
بعد شکر و جوهر لیمو را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا با حرارت کم بادمجان ها بپزند و شهدش قوام بیاید.
نکات تکمیلی در مورد مربای بادمجان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
مربای بادمجان را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .