مواد لازم برای مربای تمشک
- تمشک:نیم کیلو
- شکر:700 گرم
- آب:2 لیوان
طرز تهیه مربای تمشک
ابتدا شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر غلیظ شود.
بعد تمشک را داخل شهد غلیظ شده بریزید تا به مدت 10 دقیقه بجوشد.سپس شعله را خاموش کنید تا مربا سرد شود.
مربای آماده را داخل ظرف شیشه ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
اگر هم بخواهید از آن شربت تهیه کنید باید مقدار شکر تان را بیشتر کنید.
نکات تکمیلی در مورد مربای تمشک
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
مربای تمشک را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .