وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

مربای گلابی | طرز تهیه “مربای گلابی” خوش رنگ خاص و حرفه ای

مربای گلابی | طرز تهیه “مربای گلابی” خوش رنگ خاص و حرفه ای

طرز تهیه “مربای گلابی” پیچیده نمی باشد اما اگر نکات لازم را رعایت نکنید امکان اینکه طعم خوبی از مربا عائد شما نشود وجود دارد.

دستور پخت مربای گلابی خوشمزه و دلپذیر

گلابی یکی از میوه های بسیار خوشمزه است که سرشار از ویتامین های C ، E ،کلسیم، منیزیم و آهن است.و همان طور که میدانید با همه میوه ها میتوان مربا تهیه کرد.اگر تا به حال از این میوه خوشمزه مربا درست نکرده اید، توصیه میکنم حتما یکبار امتحان کنید.مربای گلابی بسیار خوش طعم و لذیذ است. برای طرز تهیه این مربای بی نظیر نکاتی را باید رعایت کنید که با انجام آن‌ها نه مربای شما کپک می‌زند و نه شکرک.

مواد لازم مربای  گلابی:

  • شکر:1 کیلو
  • گلابی تازه:1 کیلو
  • آب :به مقدار لازم

مربای گلابی

طعمی دلپذیر با مربای  گلابی 

طرز تهیه مربای خوش طعم گلابی:

مرحله اول:

برای درست کردن مربای گلابی ابتدا گلابی ها را پوست گرفته و خرد کنید.

مرحله دوم:

سپس گلابی های خرد شده را در ظرف مناسبی به همراه شکر و آب روی حرارت بگذارید تا چند ساعت بجوشد و شهد آن غلیظ شود و رنگ آن تغییر کند.

رنگ گلابی باید قرمز شود. این مربا بسیار خوش طعم است.

مرحله سوم:

بعد از اینکه مربا خنک شد آن را در ظرف های شیشه ای دربسته نگهداری کنید و در یخچال قرار دهید.

مربا 

مربای خانگی گلابی خوشمزه

نکاتی مهم و اصولی در تهیه مربای خوشمزه گلابی

  • برای مربا سعی کنید گلابی هایی را انتخاب کنید که خیلی رسیده نباشند و سالمو بدون لک باشند.
  • برای اینکه رنگ شربت مربا روشن و شفاف باشد به ازای هر یک کیلوگرم شکر، یک عدد سفیده تخم مرغ را خوب هم بزنید و داخل شربت در حال جوش بریزید.البته اگر شکرتان خیلی سفید و تمیز نبود.
  • گلابی را قبل از اضافه کردن به شهد از قبل بپزید تا نرم و لطیف شود.
  • شربت مربا را تست کنید و مقداری از آن را داخل ظرفی بریزید و با قاشق روی آن بکشید تا روی آن خطی ایجاد شود. در این صورت قوام مربا شما کافیست.
  • اگر شربت مربا به اندازه لازم قوام نیاید باعث کپک زدن مربا خواهد شد.
  • اگر گلابی استفاده شده در مربا خیلی شیرین است، میتوانید مقداری از شکر را کم کنید.
  • همیشه صبر کنید تا مربا کاملا خنک شود و بعد آن را داخل شیشه ها بریزید.
  • برای اینکه مربا شکرک نزند مقداری آبلیمو به مربای  گلابی اضافه کنید.
  • زمان استفاده کردن آبلیمو 10 الی 15 دقیقه قبل از اتمام پخت مرباست.
  • هنگام پختن مربای در آن را نگذارید تا رنگ آن مربا تغییر نکند.
  • بهترین قابلمه برای مربای  گلابی قابلمه لعابی ست.

نکات تکمیلی در مورد مربای گلابی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
مربای گلابی را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع