دستور پخت راحت و ساده حلوای انجیر
حلوا انواع مختلفی دارد و موادی که برای تهیهآن استفاده میشود برحسب نوع حلوا متفاوت هستند.حلوا انجیر یک حلوای مقوی جدید و متفاوت است که در این مطلب شما را با طرز تهیهآن آشنا خواهیم کرد.
مواد لازم حلوای انجیر :
- آرد برنج :150 گرم
- آرد:50 گرم
- انجیر :150 گرم
- شکر: 250 گرم
- کره گیاهی : 50 گرم
- روغن مایع:به مقدار لازم
- گردو خرد شده: 50 گرم
- زعفران : به مقدار لازم
- آب: 2 پیمانه
- گلاب :2 پیمانه
حلوای انجیر خانگی
طرز تهیه حلوای انجیر :
مرحله اول:
برای تهیه حلوا انجیر ابتدا باید انجیر را از شب قبل در مقداری آب خیس دهید تا نرم شود. بعد انجیر نرم شده را با مقداری آبداخل مخلوط کن بریزید و به صورت پوره در بیاورید.
مرحله دوم:
سپس پوره انجیر را همراه با شکر ، گلاب ، گردوی خرد شده و 2 پیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیایند و شکر حل شود.
بعد آرد برنج و آرد سفید را با هم مخلوط کنید و داخل تابه ای بریزید تا بر روی حرارت کم ، آرد تفت بخورد و رنگ آن یکی دو درجه تغییر کند.
سپس کره و مقداری از روغن مایع را داخل آرد تفت داده شده بریزید و خوب هم بزنید تا روغن جذب آرد شود.
دقت کنید تا روغن مایع زیاد ریخته نشود که باعث شل شدن آرد خواهد شد.
مرحله سوم:
وقتی آرد سرخ شد ، شهد آماده شده را کم کم به آرد حلوا اضافه کنید و مدام هم بزنید تا حلوا فرم بگیرد و صاف و یکدست شود.
نکته ها :
بجای گردو میتوانید از خلال پسته و خلال بادام در حلوا هم استفاده کنید.
گردو را پودر نکنید.
بجای کره از روغن جامد هم میتوانید استفاده کنید
اگر فرصت کافی برای خیس کردن انجیر نداشتید میتوانید آن را چند دقیقه ای در آب بجوشانید تا نرم شود. .
نکات تکمیلی در مورد حلوای انجیر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
حلوای انجیر را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .