مواد لازم برای مرغ با مارچوبه و ژامبون
- مارچوبه :450 گرم
- ژامبون خرد شده :4ورق
- سینه مرغ :4 عدد
- نمک و فلفل سیاه :به مقدار لازم
- کدوحلوایی زرد، نگینی خرد شده :یک عدد
- آب مرغ :410 گرم
- آرد کامل :دو قاشق غذاخوری
- پوست رنده شده لیمو :نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه مرغ با مارچوبه و ژامبون
ابتدا تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید، سپس مرغ ها را داخل آن خوب سرخ کنید.
مرغ ها را خارج کرده و کدوها را در همان روغن کمی تفت دهید تا نرم شود.
پوست لیمو ترش ، آرد و آب مرغ را در ظرفی مخلوط کرده و روی کدوها بریزید و اجازه دهید کمی غلیظ شود.
مارچوبه ها را بخارپز کرده و داخل تابه بریزید ، مرغ ها را هم اضافه کرده و بگذارید چند دقیقه بپزد.
تابه دیگری را روی حرارت قرار دهید و ژامبون ها را داخل آن چیده و برشته کنید.
مواد تابه را در ظرف مورد نظر بکشید و ژامبون ها را روی آن بچینید.
غذا آماده است ، روی آن را با پوست لیموی رنده شده تزیین کرده و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد مرغ با مارچوبه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
مرغ با مارچوبه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .