مواد لازم برای مرغ با کرم ترخون
- روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
- سینه مرغ:4 عدد
- پیاز :یک عدد خرد شده
- سیر :یک تا 2 حبه ریز یا رنده شده
- قارچ :200 گرم ورقه شده
- آب مرغ :یک پیمانه
- سس سفید :یک پیمانه رقیق
- ترخون تازه :1/4 پیمانه خرد شده
- جعفری تازه :خرد شده(کمی)
- نمک و فلفل :به مقدار لازم
- ترخون و جعفری :برای تزئین
- ترخون خشک شده :یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه مرغ با کرم ترخون
ابتدا سینه مرغ را پاک کرده و استخوان های آن را خارج نمایید، سپس آن را شسته و به اندازه دلخواه خرد کنید
تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا گرم شود ، مرغ ها را افزوده و همه اطراف آن را خوب سرخ کنید.
تابه دیگری را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید ، پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید تا سرخ شود. در این مرحله سیر را رنده کرده و بیافزایید.
بعد از اینکه عطر و بوی سیر بلند شد ، قارچ های خرد شده را افزوده و تفت دهید. سپس مواد را روی مرغ های سرخ شده بریزید و آب مرغ را اضافه کرده و اجازه دهید مواد بجوشد.
شعله را کم کرده و به مواد اجازه دهید پخته و جا بیافتد.
در آخرین مراحل پخت ، سس سفید و سبزیجات را افزوده و نمک و فلفل را اندازه کنید.
بعد از اینکه خوراک پخت و جا افتاد آن را از روی حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر بکشید.
روی خوراک را با چند برگ ترخون تزیین کرده و در صورت تمایل با برنج میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد مرغ با کرم ترخون
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
مرغ با کرم ترخون را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .