مواد لازم برای مرغ در پاکت
- بخش های بدون استخوان و بدون پوست مرغ :به تعداد نفرات
- سیب زمینی درشت :سه تا چهارعدد
- فلفل دلمه ای :دو عدد
- پیاز :دو عدد
- سیر و پیازچه :سه تا چهار حبه
- لیمو ترش :یک عدد
- روغن زیتون :مقداری
- ادویه مثل آویشن :به مقدار لازم
- دارچین ، نمک و فلفل قرمز :به میزان لازم
- سس سویا (دلخواه) :مقدار
طرز تهیه مرغ در پاکت
ابتدا پیاز و سیر را رنده کرده و با سس سویا، دارچین، فلفل ، آویشن، آب لیمو و روغن زیتون مخلوط کرده و روی مرغ ها بریزید و خوب ماساژ دهید تا مواد به خورد گوشت برود.
مرغ های مزه دار شده را در یک ظرف دربسته بریزید و برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا ترد و خوشمزه شود.
در این فاصله سیب زمینی را پوست گرفته و مکعبی خرد نمایید، فلفل دلمه ای و پیازچه را هم خرد کرده و کنار بگذارید.
بعد از اینکه مرغ ها مزه دار شدند آنها را از یخچال بیرون آورید.
با ورق آلومینیوم پاکت های یک اندازه درست کرده و هر کدام از مرغ ها را به همراه سیب زمینی ، فلفل دلمه ای و پیازچه داخل پاکت ها بریزید و در آن را ببندید.
فویل را بخوبی بپیچید تا مواد از داخل آن بیرون نریزد، همینطور جای هوا برای خارج شدن بخار بگذارید.
منقل را آماده کرده و مرغ های پاکتی را روی آن قرار دهید تا برای 20 تا 25 دقیقه بپزد، سپس آن ها را برگردانید تا طرف دیگر مرغ ها هم بپزد.
میتوانید مرغ های پاکتی را به مدت یک ساعت در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده بپزید.
بعد از اینکه مرغ ها بخوبی پخت و برشته شد آن ها را از فویل خارج کرده و در ظرف های مورد نظر بچینید و با چند برگ جعفری و برش های لیمو تزیین کرده و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد مرغ در پاکت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
مرغ در پاکت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .