مواد لازم برای مرغ نمکی
- مرغ درسته:1 عدد
- نمک:3 پیمانه
- پیاز:1 عدد
- سیر:یک بوته
- کره:50 گرم
- زعفران دم کرده:1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس
- خیار شور :2 قاشق
- پیازچه : 1 قاشق
- روغن زیتون : 1 قاشق
- زیتون :2 قاشق
- سس سفید :2 قاشق
- سس قرمز :2 قاشق
طرز تهیه مرغ نمکی
ابتدا مرغ شسته و تمیز کرده را با پوست به مدت 2 ساعت در آب و نمک بخوابانید.بعد از سپری شدن این زمان آن را از داخل آب و نمک در بیاورید و خشک کنید.
بعد داخل مرغ را با پیاز و یک بوته سیر پر کنید و کف ظرف مورد نظر برای پخت مرغ را تا 3 سانتیمتر از نمک پر کنید.
بعد مرغ را روی نمک بگذارید و روی در آن دم کنی بگذارید و روی حرارت قرار دهید تا مرغ به مدت یک ساعت و نیم کاملا بپزد.
به هیچ وجه در ظرف را تا زمان پخت کامل مرغ بر ندارید. وقتی مرغ آماده سرو شد روی آن کره و زعفران بمالید.
مدت پخت مرغ بستگی به اندازه مرغ دارد.
برای تهیه سس روی مرغ هم همه مواد را ریز خرد کنید و با سس های قرمز و سفید و روغن زیتون مخلوط کنید
نکات تکمیلی در مورد مرغ نمکی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
مرغ نمکی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .