مواد لازم مرغ و برنج سرخ شدۀ چینی
- برنج سفید :1 پیمانه
- سینه مرغ : 2 عدد (350 گرم)
- نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
- روغن گیاهی :2 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ :2 عدد
- پیازچه خرد شده:2 عدد
- زنجفیل تازه پوست کنده خرد شده:1 قاشق چایخوری
- فلفل دلمه ای رنده شده :½ پیمانه (1 فلفل کوچک)
- سس سویا :2 قاشق غذاخوری
- شکر:½ قاشق چایخوری
- آب مرغ :½ پیمانه
- لوبیا سبز خرد شده : 1 پیمانه
طرز تهیه مرغ و برنج سرخ شدۀ چینی
ابتدا سینه مرغ را پاک کرده و بشویید ، سپس آن را تکه تکه کرده و با نمک و فلفل مخلوط کرده و کنار بگذارید تا طعم بگیرد.
یک پیمانه برنج را شسته و به صورت کته بپزید، سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
حالا تکه های مرغ را که مزه دار شده داخل روغن تفت دهید تا سرخ شده و بپزد.
تکه های مرغ سرخ شده را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید،دو عدد تخم مرغ را در کاسه کوچکی هم بزنید و داخل تابه مرغ بریزید و اگر لازم بود مقداری روغن اضافه نمایید.
در این فاصله فلفل دلمه ای ، زنجبیل و پیازچه را خرد کرده و روی تخم مرغ بریزید و اجازه دهید بپزد.
مرغ سرخ شده، برنج پخته و لوبیا سبز خرد شده را هم اضافه کرده و شکر ، آب مرغ و سس سویا را با هم مخلوط کرده و داخل تابه بریزید.
به مواد چند دقیقه فرصت دهید تا بپزد تقریبا 3 دقیقه ، سپس در ظرف مورد نظر بکشید و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد مرغ و برنج سرخ شده
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
مرغ و برنج سرخ شده را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .