برای اینکه بتوانید مربا انجیر را به صورت حرفه ای و خوش رنگ تهیه کنید باید نکات پخت مربا انجیر را به خوبی بدانید پس با ما همراه باشید.
مهمترین نکات تهیه مربا انجیر خوشمزه:
انجیر یکی از میوه هایی که در قرآن برای مصرف آن توصیه شده پس این میوه مفید و پر خاصیت را به صورت مربا انجیر و انجیر خشک مصرف کنید.برای اینکه بتوانید به خوبی این مربای خوشمزه را تهه کنید با ما همراه باشید.
نکات پخت مربا انجیر خانگی :
- برای اینکه مربا سیاه و کدر نشود و هم برای اینکه مربا سر نرود به هیچ عنوان درب قابلمه را نگذارید.
- برای اینکه انجیر ها له نشود و وا نرود ، دم انجیر ها را از انتها کوتاه نکنید.
- برای اینکه مربا انجیر خوش رنگی داشته باشید بهتر است از انجیر زرد رنگ و یا سبز رنگ استفاده کنید.
- بعضی افراد ترجیح می دهند پوست انجیر را بگیرند و مربا تهیه کنند تا مربای انجیر نرمی داشته باشند ولی باعث می شود ظاهر مربا خراب شود و استحکام خود را از دست دهد پس توصیه می کنیم مربا انجیر را با پوست تهیه کنید.
- برای طعم دهنده مربا می توانید از وانیل، هل و زعفران دم کرده استفاده کنید.
- سعی کنید از انجیر های با اندازه یکسان که نه خیلی سفت باشد نه خیلی شل استفاده کنید.
- وقتی انجیر هایی که در اختیار دارید به یک اندازه رسیده نیستن ابتدا انجیر های سفت را زودتر در شیره بریزید و اجازه دهید بجوشد و سپس انجیر های رسیده تر را اضافه کنید.
- برای اینکه مربا سر نرود باید حرارت متوسط رو به کم باشد و در فواصل زمانی مختلف هم بزنید.
- مربای انجیر به نسبت بقیه مرباها شکر کمتری نیاز دارد پس در مصرف شکر دقت لازم را داشته باشد.
- برای اینکه بتوانید دانه های انجیر را از مربا خارج کنید باید بلافاصله بعد از خنک شدن مربا، انجیر ها را خارج کنید و شیره را از صافی عبور دهید و دوباره انجیر ها را به درون شیره برگردانید.