مواد لازم برای موس کیک شکلاتی
- تخم مرغ کامل :1 عدد
- زرده تخم مرغ:2 عدد
- شکر :50 گرم
- آب:30 میلی لیتر
- شکلات ریز خرد شده :130 گرم
- خامه تا حدود 60 درصد سفت شده (شکر برای خامه لازم نیست) :200 گرم
موس کیک شکلاتی
طرز تهیه موس کیک شکلاتی
ابتدا 50 گرم شکر و 30 میلی لیتر آب را با هم مخلوط کرده و روی شعله گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا دانه های شکر حل شده و شربت کمی غلیظ شود.
سپس شعله را خاموش کنید تا از حرارت بیفتد. در مرحله بعد 130 گرم شکلات را خرد کرده و به روش بن ماری آب کنید سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
دو عدد زرده تخم مرغ و یک عدد تخم مرغ را در ظرفی بریزید خوب هم بزنید تا کف کند سپس شربت را افزوده و مجدد مخلوط نمایید.
مخلوط شربت و تخم مرغ را روی شعله گاز قرار داده و مرتب هم بزنید تا گرم شود ولی نجوشد. زمانی که دمای مواد به 80 درجه سانتی گراد که رسید شعله گاز را خاموش کنید.
مخلوط تخم مرغ را به کاسه ای منتقل کرده و با همزن بزنید تا خنک شده و حالت کرم پیدا کند.
کرمی که آماده کرده اید سابایون نام دارد. در مرحله بعد نصف بیشتر خامه را با شکلات آب شده مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا یکنواخت شود.
در ادامه سابایون را به مخلوط شکلات و خامه افزوده و مجدد هم بزنید و در آخر باقی مانده خامه را بریزید و تا جایی که مواد یکدست شود مخلوط نمایید.
در تهیه این موس ژلاتین به کار نرفته و بیشتر برای داخل کیک های لایه ای به کار میرود.
پخت موس کیک شکلاتی خانگی
نکات تکمیلی در مورد موس کیک شکلاتی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
موس کیک شکلاتی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .