طرز تهیه میرزا قاسمی با مرغ
میرزا قاسمی یک غذای ساده و گیاهی است که برای متفاوت کردن طعم و مزه اش چندین مواد غذایی دیگر از جمله قارچ ، مرغ ، گردو و گوشت را به آن اضافه کردند که طعم آن کمی متفاوت تر و مجلسی تر شده است .اگر شما هم دوست دارید طعم متفاوت تری از میرزاقاسمی را تجربه کنید میتوانید مقداری از گوشت مرغ پخته شده را به این غذای محلی اضافه کنید و مزه جدید تری را تجربه کنید.میرزا قاسمی با مرغ نه تنها مجلسی تراست بسیار هم خوشمزه و لذیذ می باشد.
مواد لازم برای میرزاقاسمی با مرغ :
- بادنجان کبابی :یک کاسه ماست خوری
- ران مرغ :یک عدد
- پیازخرد شده :یک عدد متوسط
- سیر :نصف عدد
- تخم مرغ :چهار عدد
- روغن :یک فنجان
- رب گوجه فرنگی :دو قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل :به مقدار لازم
طرز تهیه میرزاقاسمی با مرغ
مرحله اول:
برای درست کردن یک میرزاقاسمی مجلسی ،یک عدد ران مرغ را با مقداری آب ، یک عدد پیاز ، و نمک و فلفل و زردچوبه ، بپزید . بعد پوست آن را جدا کنید و مرغ را خرد کنید.
مرحله دوم:
تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و یک فنجان روغن را داخل آن بریزید تا داغ شود.
بعد پیاز را داخل روغن تفت دهید تا پیاز طلایی رنگ شود. به پیاز تفت داده شده رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب باز شود.
نصف سیر را رنده کنید و به رب تفت داده شده اضافه کنید. دو قاشق از مایه گوجه را بردارید و سپس بادمجان های کبابی شده و ساطوری شده را به بقیه مایه گوجه اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله سوم:
تخم مرغ ها را به همراه کمی نمک و فلفل به بقیه مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.تا میرزاقاسمی شما آماده شود.
مرحله نهایی:
دو قاشق مایه گوجه ای را که کنار گذاشته بودید با مرغ خرد شده مخلوط کنید.میرزاقاسمی را در ظرف بکشید و مرغ را روی آن بریزید و غذا را سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد میرزا قاسمی با مرغ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
میرزا قاسمی با مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .