روش پخت میرزا قاسمی با گردو
میرزا قاسمی یک غذای سنتی و خوشمزه گیلانی است که به خاطر عطر و طعمش طرفداران بسیاری دارد.این غذای گیاهی بسیار ساده و راحت پخته میشود و اگر بخواهید مجلسی تر و مغذی ترش کنید میتوانید به آن گردو هم اضافه کنید که تنها لذیذتر میکند بلکه در طعم واقعی آن تغییری احساس نمی شود. اگر شما هم دوست دارید یک میرزاقاسمی متفاوت تر و مجلسی تر تهیه کنید ، پیشنهاد میکنیم میرزاقاسمی با گردو را هم امتحان کنید.
مواد لازم برای میرزا قاسمی با گردو
- بادمجان:3 عدد
- تخم مرغ : 2 عدد
- گردوی آسیاب شده :1 پیمانه
- گوجه فرنگی : 400 گرم
- کره : 100 گرم
- سیر : 2 حبه
- سیر داغ : 3 قاشق غذاخوری
- زردچوبه ، فلفل و نمک : به مقدار کافی
طرز تهیه میرزا قاسمی با گردو
مرحله اول
در مرحله اول پخت میرزاقاسمی با گردو ،بادمجان ها را روی منقل یا کباب پز ، کباب کنید و بعد از اینکه پوستش کاملا سوخت و جمع شد ، پوستش را در بیاورید و به صورت ساطوری خرد کنید.
سپس آن را با دو حبه سیر و یک لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا خوب بپزد.
مرحله دوم:
گردوهای آسیاب شده را هم جداگانه در مقداری روغن تفت دهید و به بادمجان ها ی در حال پخت اضافه کنید.بادمجان ها و گردو باید به روغن بیفتند.
مرحله سوم:
گوجه فرنگی ها را هم پوست بکنید و ریز خرد کنید.بعد آنها را با کره و سیر داغ تفت دهید. بعد به همراه ادویه جات به بادمجان و گردوی در حال پخت اضافه کنید.حرارت را کاملا کم کنید تا مواد له شوند.
مرحله پایانی:
در مرحله آخر پخت میرزاقاسمی، تخم مرغ ها را جداگانه نیم رو کنید و روی آن بگذارید.
نکات تکمیلی در مورد میرزا قاسمی با گردو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
میرزا قاسمی با گردو را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .