وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

میرزاقاسمی با رب گوجه | طرز تهیه “میرزاقاسمی با رب گوجه”

میرزاقاسمی با رب گوجه | طرز تهیه “میرزاقاسمی با رب گوجه”

میرزاقاسمی یک غذای شمالی است که طرز تهیه های مختلفی دارد و اینار ما شما را با روش تهیه “میرزاقاسمی با رب گوجه” آشنا خواهیم کرد و امیدوارم از آن لذت ببرید.

طرز تهیه میرزاقاسمی خوشمزه شمالی با رب گوجه فرنگی

میرزاقاسمی یکی از غذاهای خوشمزه و محلی شمالیست که همانند کشک بادمجان بسیار پر طرفدار بوده و تقریبا به عنوان پیش غذا در همه نقاط کشور طبخ میشود و در منو همه رستوران های سنتی وجود دارد.میرزاقاسمی بسیار ساده و راحت پخته میشود و طعم بی نظیری دارد.این غذای محبوب و لذیذ ایرانی با بادمجان کبابی شده ، گوجه فرنگی و سیر و تخم مرغ تهیه میشود که برای خوشرنگ تر شدن آن گاهی از رب گوجه فرنگی هم استفاده میشود. ولی ما در این مطلب قصد داریم در طرز تهیه میرزاقاسمی رب گوجه فرنگی را جایگزین گوجه فرنگی کنیم و با کمی تغییر در رسپی همیشگی میرزاقاسمی، این غذای ساده را مثل همیشه خوشمزه و لذیذ تقدیم شما کنیم.

مواد لازم برای میرزاقاسمی با رب گوجه

  • بادمجان قلمی و شیرین :4 عدد
  • رب گوجه :1 و 1/2 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ :4 عدد
  • سیر:2 حبه سیر
  • پیاز:1 عدد پیاز
  • نمک ،فلفل و زردچوبه :به مقدار کافی

تهیه میرزاقاسمی با رب گوجه

میرزاقاسمی با رب گوجه

طرز تهیه میرزاقاسمی با رب گوجه :

مرحله اول:

 برای پخت میرزاقاسمی ابتدا روی بادمجان های تمیز را باچنگال چند سوراخ ایجاد کنید و بر روی گاز کباب کنید تا بافت آن نرم شود و پوست آن به راحتی کنده شود.

(برای راحت تر کنده شدن پوست بادمجان ها انها را بعد از کباب شدندر آب سرد قرار دهید )سپس بادمجان ها را ساطوری کنید.

مرحله دوم:

پیاز را پوست بکنید و به صورت نگینی خرد کنید.سیر را هم پوست بکنید و رنده کنید.

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید و بعد از داغ شدن روغن ، پیازها را داخل انها تفت دهید تا طلایی شوند.

بعد از سرخ شدن پیازها سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید. مقداری نمک ،فلفل و زردچوبه را هم به پیاز و سیر در حال تفت اضافه کنید تا یک دقیقه ای تفت بخورند و بوی خامی آنها گرفته شود.

بعد رب گوجه فرنگی را به آنها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ رب باز شود.

مرحله سوم:

مرحله بعد نوبت اضافه کردن بادمجون هاست.بادمجان های ساطوری شده را به بقیه مواد اضافه کنید و خوب تفت دهید تا آب آن کشیده شود و به روغن بیفتتد.

در آخر هم تخم مرغ ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

میرزاقاسمی با رب گوجه

میرزاقاسمی با رب گوجه فوق العاده خوشمزه


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع