مواد لازم برای میگو هواری - میگو پلو جنوبی
- برنج : 3 پیمانه
- میگو : 400 گرم
- گشنیز : 2 قاشق سوپ خوری
- سیر : 3 حبه
- پیاز : 1 عدد
- رب گوجه : 2 قاشق سوپ خوری
- زعفران دم کرده : 2 قاشق سوپ خوری
- نمک، فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
طرز تهیه میگو هواری - میگو پلوی جنوبی
ابتدا برنج را بشویید و چند ساعت در آب و نمک خیس دهید.
بعد پیاز و سیر را ریز خرد کنید. تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. سپس پیاز را داخل روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود. بعد سیر را به آن اضافه کنید و به همراه پیاز تفت دهید تا سرخ شوند.
ادویه ها و زعفران را داخل آنها اضافه کنید تا عطرشان به مشام برسد.
بعد از کمی تفت ادویه ها ، میگو را اضافه کنید و تفت دهید. در حین تفت میگو ، رب گوجه فرنگی را هم با بقیه مواد تفت دهید.
یک لیوان آب داخل مواد تفت داده شده بریزد و بعد از به جوش آمدن آب ، حرارت شعله را کم کنید تا مواد خوب جا بیفتند.
در آخر پخت میگوها ،گشنیز خرد شده را اضافه کنید.
برنج را آبکشی کنید و بعد در قابلمه ای که برای دم کردن برنج انتخاب کردید. مقداری روغن بریزید و چند کفگیر برنج کف قابلمه بریزید و یک لایه از مواد خشک شده و بدون آب را روی برنج بکشید و روی آن مجددا برنج بریزید. و این لایه ها را تا تمام شدن مواد ادامه دهید.حرارت را کم کنید تا برنج به آرامی دم بکشد.
نکات تکمیلی در مورد میگو پلو هواری
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
میگو پلو هواری را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .