مواد لازم برای نان تست
- آرد :3 لیوان
- تخم مرغ:1 عدد
- آب ولرم:1 لیوان
- روغن:1 قاشق غذاخوری
- شکر:3 قاشق چایخوری
- خمیر مایه :3 قاشق چایخوری
- نمک :نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه نان تست
ابتدا 3 قاشق شکر را به همراه خمیر مایه و آب ولرم داخل کاسه ای مخلوط کنید و اجازه دهید تا 15 دقیقه ای استراحت کند و به اصطلاح ور بیاید.
بعد به آن آرد ، نمک و روغن را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر نرم شود.
سپس خمیر به دست آمده را با دست گرد کنید و داخل ظرف گود بزرگی که چرب شده قرار دهید.
روی ظرف را با یک حوله بپوشانید و به مدت 1 تا 2 ساعت در جای گرم استراحت دهید.
بعد از سپری شدن زمان استراحت خمیر و بعد از اینکه حجم خمیر دو برابر شد، روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و به وسیله وردنه خمیر را به اندازه طول قالبتان پهن کنید.
بعد خمیر را رول کنید (با این کار خمیرتان بافت نرم تری پیدا خواهد کرد)
کف و دیوار قالبتان لوف را چرب کنید و کمی آرد بپاشید.سپس خمیر رول شده را با کمک دست داخل قالب قرار دهید و بعد با پارچه تمیزی روی قالب را بپوشانید و در جای گرم قرار دهید.
تا یکی دو ساعت استراحت کند.
تخم مرغی را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال هم بزنید تا زرده و سفیده آن خوب با هم مخلوط شوند.
و بعد از اینکه خمیر آماده شد و کاملا پف کرد تخم مرغ را با قلمو روی سطح نان بمالید.در صورت تمایل مقداری کنجد هم می توانید روی آن بپاشید.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید و اجازه دهید تا گرم شود. بعد خمیر را به مدت نیم ساعت در طبقه وسط فر قرار دهید تا عطر و بوی نان به مشام برسد و رنگش طلایی شود.
پس از پخت نان ،قالب را از فر خارج کنید و بعد از کمی خنک شدن ، قالب را روی توری فلزی برگردانید و اجازه دهید تا نان ها کاملا خنک شود.
نکات تکمیلی در مورد نان تست
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .