وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

نکاتی که باید در پخت “لبو در فر” رعایت کنید!

نکاتی که باید در پخت “لبو در فر” رعایت کنید!

این روش پخت “لبو در فر” یک روش رژیمی بوده و نیازی به آب و شکر ندارد و برای پخت سریع و خوشمزه ترشدن آن باید از چغندرهای کوچک و سفت استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه لبو در فر

  • لبو به مقدار لازم

لبو در فر

طرز تهیه لبو در فر

این روش پخت لبو رژیمی بوده و نیازی به شکر ندارد ، بهتر است از لبوهای سفت و کوچک استفاده کنید و همچنین برای اینکه رنگ لبو قرمز بماند و از سیاه شدن آن جلوگیری شود دو سر آن را نبرید.

لبوها را تمیز بشویید و بدون پوست کندن در یک کاغذ آلومینیومی بپیچید.

فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید و به مدت 45 دقیقه  لبوی پیچیده شده  را در فر قرار دهید تا بپزد و کاملا نرم شود.

پخت لبو در فر بدون نیاز به شکر

 

نکات تکمیلی در مورد لبو در فر

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
لبو در فر را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع