مواد لازم برای تهیه لبو در فر
- لبو به مقدار لازم
طرز تهیه لبو در فر
این روش پخت لبو رژیمی بوده و نیازی به شکر ندارد ، بهتر است از لبوهای سفت و کوچک استفاده کنید و همچنین برای اینکه رنگ لبو قرمز بماند و از سیاه شدن آن جلوگیری شود دو سر آن را نبرید.
لبوها را تمیز بشویید و بدون پوست کندن در یک کاغذ آلومینیومی بپیچید.
فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید و به مدت 45 دقیقه لبوی پیچیده شده را در فر قرار دهید تا بپزد و کاملا نرم شود.
نکات تکمیلی در مورد لبو در فر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
لبو در فر را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .