وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

پاستا | طرز تهیه “پاستا و جوجه در سس بادام زمینی”

پاستا | طرز تهیه “پاستا و جوجه در سس بادام زمینی”

شما به سادگی می توانید این غذای بسیار خوشمزه را در مدت کوتاهی تهیه کنید که شامل سبزیجات و پاستا و جوجه می باشد که با سس بادام زمینی ترکیب شده است و برای یک شام ساده بسیار عالی می باشد.

مواد لازم برای پاستا و جوجه در سس بادام زمینی

  • اسپاگتی نازک
  • بروکلی تکه شده:1 عدد
  • فلفل قرمز شیرین خلال شده:1 عدد
  • سینه مرغ بدون استخوان و پوست
  • نمک و فلفل
  • روغن زیتون1 قاشق سوپ خوری
  • سس بادام زمینی و فلفل قرمز (اختیاری)نصف فنجان
پاستا و جوجه 

طرز تهیه پاستا و جوجه در سس بادام زمینی

 ابتدا به مقدار لازم آب را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد ، سپس پاستا را داخل آن بریزید و کمی نمک اضافه نمایید و طبق دستور روی بسته آن را پخته و آبکش نمایید. 

در این فاصله کلم بروکلی و فلفل شیرین را شسته و خرد کنید و دو دقیقه آخر پخت پاستا داخل آن بریزید و آبکش کنید.

در مرحله بعد تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا گرم شود ، سینه مرغ را خرد کرده و داخل تابه تفت دهید تا سرخ شود.

 در ادامه کمی نمک بریزید و در آخر کره بادام زمینی و فلفل قرمز را افزوده و از روی حرارت بردارید . پاستا را داخل ظرف مورد نظر بکشید و سس را روی ان بریزید و سرو نمایید.

پاستاو جوجه در سس بادام زمینی

نکات تکمیلی در مورد پاستا و جوجه در سس بادام زمینی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
پاستا و جوجه در سس بادام زمینی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع