مواد لازم برای پاستا و جوجه در سس بادام زمینی
- اسپاگتی نازک
- بروکلی تکه شده:1 عدد
- فلفل قرمز شیرین خلال شده:1 عدد
- سینه مرغ بدون استخوان و پوست
- نمک و فلفل
- روغن زیتون: 1 قاشق سوپ خوری
- سس بادام زمینی و فلفل قرمز (اختیاری): نصف فنجان
طرز تهیه پاستا و جوجه در سس بادام زمینی
ابتدا به مقدار لازم آب را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد ، سپس پاستا را داخل آن بریزید و کمی نمک اضافه نمایید و طبق دستور روی بسته آن را پخته و آبکش نمایید.
در این فاصله کلم بروکلی و فلفل شیرین را شسته و خرد کنید و دو دقیقه آخر پخت پاستا داخل آن بریزید و آبکش کنید.
در مرحله بعد تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا گرم شود ، سینه مرغ را خرد کرده و داخل تابه تفت دهید تا سرخ شود.
در ادامه کمی نمک بریزید و در آخر کره بادام زمینی و فلفل قرمز را افزوده و از روی حرارت بردارید . پاستا را داخل ظرف مورد نظر بکشید و سس را روی ان بریزید و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد پاستا و جوجه در سس بادام زمینی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
پاستا و جوجه در سس بادام زمینی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .