مواد لازم پاپیای مرغ Paella ( اسپانیا )
- ساق مرغ:4 تا
- ماست:3 ق س
- محلول زعفران:مقداری
- برنج:2 پیمانه پر
- فلفل دلمه ای رنگی
- قارج حلقه حلقه شده
- پیاز:2 عدد متوسط
- سیر:2 حبه
- نمک و فلفل و زرد چوبه
- روغن زیتون کمی
طرز تهیه پاپیای مرغ Paella ( اسپانیا )
ابتدا برنج را شسته و با مقداری زردچوبه بپزید . در این فاصله مرغ را آماده کنید، برای این کار اول مایکروفر را با حرارت 180 درجه روشن کنید تا گرم شود. ساق مرغ را پاک کرده بشویید و بگذارید تا آبش برود.
سپس با ماست ، زعفران ، فلفل و نمک مخلوط کرده و در ظرف مخصوص فر بریزید و برای 40 دقیقه داخل فر بگذارید تا بپزد.
حالا تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن زیتون بریزید ، پیاز را خرد کرده و سرخ کنید . سیر را هم خرد کرده و بریزید، زمانی که عطر آن بلند شد فلفل را هم خلالی خرد کرده و اضافه نمایید.
در آخر برنج را بریزید و همه مواد را چند دقیقه با هم تفت دهید. تابه را از روی حرارت بردارید و مواد را در ظرف مخصوص فر بریزید ، روی آن را با فویل بپوشانید و در فر بگذارید تا برای 1 ساعت بپزد.
بعد از گذشت این زمان برنج را از فر خارج کرده و مرغ های برشته را روی آن قرار داده و سرو میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد پاپیای مرغ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 40دقیقه میباشد .
پاپیای مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .