مواد لازم برای پای بیف و بلوچیز
- روغن گردو
- یک کیلوگرم:گوشت چرخ کرده
- 10 عدد:پیازچه کوچک
- 300 گرم:هویج
- یک ساقه:کرفس
- دو قاشق غذاخوری:آرد سفید
- 200 میلی لیتر:آب سبزیجات
- یک لیتر:آب گوشت
- 8 ساقه:آویشن تازه
مواد لازم برای خمیر
- 250 گرم:آرد سفید
- 75 گرم:کره
- یک دسته:جعفری
- 80 گرم:پنیر بلوچیز
- یک قاشق چایخوری: پودر آویشن
- دو عدد: زرده تخم مرغ
- آب
طرز تهیه پای بیف و بلوچیز
گوشت چرخ کرده را با دو قاشق روغن تفت دهید تا سرخ و طلایی شود.پیازچه و هویج را خرد کرده و در تابه دیگری با کمی روغن تفت دهید، کرفس را خرد کرده اضافه نمایید.
سبزیجات را داخل تابه گوشت بریزید و هم بزنید ، سپس آرد را افزوده و چند دقیقه تفت دهید.
در مرحله بعد نمک ، فلفل ، آب سبزیجات و آب گوشت را افزوده و اجازه دهید مواد بجوشد.شاخه آویشن را داخل مواد بریزید و برای 2 ساعت اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد.
در این فاصله خمیر را آماده نمایید. برای این کار آرد را در کاسه ای بریزید، سپس کره را افزوده و با دست خوب ورز دهید.
پودر آویشن و بلوچیز را افزوده و ورز دهید تا خمیر حاصل شود. در ادامه دو عدد زرده تخم مرغ را در کاسه ای هم بزنید و اضافه نمایید.
کمی آب بریزید و خمیر را خوب ورز دهید. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید ، و آن را روی یک سطح صاف قرار داده و با وردنه باز کنید.
یک لایه از خمیر را در قالب مورد نظر بیندازید و مواد گوشت را روی آن بریزید و لایه دوم خمیر را روی مواد پهن کرده و صاف کنید.قالب را برای نیم ساعت در فر قرار دهید تا با دمای 200 درجه پخته و برشته شود.
نکات تکمیلی در مورد پای بیف و بلوچیز
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
پای بیف و بلوچیز را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .