مواد لازم برای پای ترتیلا
- گوشت چرخ کرده گوساله :450 گرم
- دانه ذرت :300 گرم
- اسفناج :150 گرم
- پنیر چدار :125 گرم
- پنیر پیتزا:125 گرم
- نان ترتیلا (با قطر 25 سانتی متر) :4 عدد
- پیاز:1 عدد متوسط
- سیر:3 حبه
- رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون :1 قاشق غذاخوری
- زیره سبز :½ 1 قاشق چای خوری
- پودر فلفل قرمز:¼ قاشق چای خوری
- نمک و پودر فلفل سیاه :مقداری
- خامه ترش (اختیاری):مقداری
- برگ گشنیز تازه:تعدادی
طرز تهیه پای ترتیلا
ابتدا یک عدد پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید، زمانی که پیاز سرخ شد ، سیر و گوشت را افزوده و خوب تفت دهید تا سرخ شود.
در ادامه ادویه ها را افزوده و مواد را زیر و رو کنید، سپس رب را بریزید و چند تفت دهید تا از حالت خامی خارج شود.
در این فاصله اسفناج را خرد کرده و به تابه اضافه نمایید، ذرت پخته را هم بریزید و اجازه دهید همه مواد برای 5 دقیقه بپزد.
در این فاصله یک قالب مناسب را با روغن چرب کرده و دو تکه نان ترتیلا را کف آن قرار دهید، سپس مواد گوشتی را افزوده و نیمی از پنیرها را بپاشید.
در ادامه دو تکه نان را بگذارید و روی آن را با باقی مانده پنیر بپوشانید. قالب را برای 20 دقیقه در فری که با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید.
بعد از اینکه سطح پای ترتیلا ، آن را از فر خارج کرده و بعد از چند دقیقه برش زده و در ظرف مورد نظر قرار دهید، سپس با چند برگ گشنیز تزیین کرده و در صورت تمایل با خامه ترش سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد پای ترتیلا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
پای ترتیلا را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .