مواد لازم برای پلو قارچ با ریحان
- برنج :2 پیمانه
- قارچ :1 پیمانه، نصف یا چهار قاچ شده
- سیر:1 حبه، ریز شده
- فلفل سبز یا قرمز :1 تا 2 عدد، ریز شده
- پیاز:1 عدد، کوچک و ریز شده
- فلفل دلمه سبز:1 عدد کوچک و خرد شده
- سویا سس : 1 تا 2 قاشق غذاخوری
- لوبیا سبز پخته :4 تا 5 عدد، بلند خرد شده
- برگ تازه ریحان :15 عدد
- نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه پلو قارچ با ریحان
ابتدا دو پیمانه برنج را خوب بشویید و آن را به روش دلخواهتان بپزید.
پیاز را نگینی خرد کرده و در مقداری روغن سرخ کنید ، سپس سیر را خرد کرده و به آن اضافه کنید، فلفل قرمز را هم خرد کرده و بیافزایید.
در ادامه فلفل دلمه را ریز خرد کنید و به همراه برش های قارچ به تابه اضافه نمایید ، سپس لوبیا سبز پخته را بریزید و همه مواد را با هم تفت دهید تا زمانی که قارچ ها پخته شوند.
در این مرحله سویا سس، نمک، فلفل و برگ های ریحان را هم بریزید و تابه را از روی حرارت بردارید.
خوراک قارچ را در ظرف مورد نظر بکشید و با پلو سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد پلو قارچ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
پلو قارچ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .