مواد لازم برای پنه پستو با مرغ بریان
- 225 گرم:پنه
- دو پیمانه:گل چه های کلم بروکلی
- 200 گرم:پستو ریحان
- 2.5 پیمانه:مرغ بریان خرد شده
- 200 گرم:فلفل قرمز شیرین خرد شده
- ¼ پیمانه:پنیر پارمسان رنده شده
- نصف قاشق چایخوری:فلفل سیاه
طرز تهیه پنه پستو با مرغ بریان
ابتدا قابلمه آب را روی حرارت قرار داده اجازه دهید بجوشد.سپس کمی نمک را به همراه پاستا داخل آب جوش بریزید و طبق دستور روی بسته آن را پخته و آبکش نمایید.
در این میان کلم بروکلی ها را هم خرد کرده و برای 3 تا 4 دقیقه تا جایی که نرم شود آبپز کرده و آبکش نمایید.مرغ را بریان کرده و فلفل قرمز را کبابی کرده و خرد کنید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده پستو ، مرغ و فلفل کبابی را بریزید و مخلوط نمایید.کمی آب افزوده و اجازه دهید مواد بجوشد، زمانی که سس کمی غلیظ شد پاستا را اضافه نمایید و خوب هم بزنید.
اجازه دهید همه مواد کمی با هم بپزد ، در آخر پنیر پارمسان و فلفل سیاه را بریزید و شعله را خاموش کنید.پاستا را در ظرف مورد نظر بکشید و تا داغ است کمی پنیر پارمسان بریزید و میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد پنه پستو با مرغ بریان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
پنه پستو با مرغ بریان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .