وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

پنه پستو | طرز تهیه “پنه پستو با مرغ بریان”

پنه پستو | طرز تهیه “پنه پستو با مرغ بریان”

این پنه بسیار سریع آماده می شود و می توانید در کمتر از نیم ساعت یک غذای خوشمزه و سالم داشته باشید.

مواد لازم برای پنه پستو با مرغ بریان

  • 225 گرم:پنه
  • دو پیمانه:گل چه های کلم بروکلی
  • 200 گرم:پستو ریحان
  • 2.5 پیمانه:مرغ بریان خرد شده
  • 200 گرم:فلفل قرمز شیرین خرد شده
  • ¼ پیمانه:پنیر پارمسان رنده شده
  • نصف قاشق چایخوری:فلفل سیاه 
پنه پستو

طرز تهیه پنه پستو با مرغ بریان

ابتدا قابلمه آب را روی حرارت قرار داده اجازه دهید بجوشد.سپس کمی نمک را به همراه پاستا داخل آب جوش بریزید و طبق دستور روی بسته آن را پخته و آبکش نمایید.

در این میان کلم بروکلی ها را هم خرد کرده و برای 3 تا 4 دقیقه تا جایی که نرم شود آبپز کرده و آبکش نمایید.مرغ را بریان کرده و فلفل قرمز را کبابی کرده و خرد کنید.

 تابه ای را روی حرارت قرار داده پستو ، مرغ و فلفل کبابی را بریزید و مخلوط نمایید.کمی آب افزوده و اجازه دهید مواد بجوشد، زمانی که سس کمی غلیظ شد پاستا را اضافه نمایید و خوب هم بزنید.

اجازه دهید همه مواد کمی با هم بپزد ، در آخر پنیر پارمسان و فلفل سیاه را بریزید و شعله را خاموش کنید.پاستا را در ظرف مورد نظر بکشید و تا داغ است کمی پنیر پارمسان بریزید و میل نمایید.

پنه پستو با مرغ بریان

نکات تکمیلی در مورد پنه پستو با مرغ بریان

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
پنه پستو با مرغ بریان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع