مواد لازم پوره کلم و سیب زمینی (Colcannon)
- کلم خردشده:3 پیمانه
- شیر:1 پیمانه
- سیب زمینی:4 عدد
- پیازچه:5 عدد
- کره:6 قاشق سوپخوری
- نمک:به مقدار لازم
طرز تهیه پوره کلم و سیب زمینی (Colcannon)
سیب زمینی ها را پس از شستن در قابلمه ای بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
بعد از به جوش آمدن آب مقداری نمک به آنها اضافه کنید و حرارت را کم کنید و در قابلمه را ببندید تا سیب زمینی ها به مدت 20 دقیقه پخته شوند.
بعد از اینکه سیب زمینی ها پخته شدند ، پوستشان را بگیرید و داخل غذا ساز بریزید تا کاملا له شوند.
در مرحله بعد تابه ای را روی حرارت قرار دهید و کره را داخل آن بریزید و بعد از اینکه کره داغ شد کلم را داخل آن بریزید
و چند دقیقه ای تفت دهید تا کمی حالت پژمردگی پیدا کند و رطوبتش را از دست بدهد.
بعد پیازچه ها را اضافه کنید و به همراه کلم حدود 1 دقیقه دیگر تفت دهید.
بعد از تفت پیازچه شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید .
در آخر هم سیب زمینی های له شده را به بقیه مواد مخلوط شده اضافه کنید.
حرارت را کم کنید و با چنگال سیب زمینی ها را به بقیه مواد مخلوط کنید.
کمی نمک هم به پوره اضافه کنید و هنگام سرو کردن یک قالب کره هم وسط پوره بگذارید و به صورت گرم میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد پوره کلم و سیب زمینی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
پوره کلم و سیب زمینی را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .