وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

پیتزا فلفلی | طرز تهیه “پیتزا فلفلی” آتسا

پیتزا فلفلی | طرز تهیه “پیتزا فلفلی” آتسا

“پیتزا فلفلی” آتسا یک پیتزای تند است که از فیله مرغ و سوسیس تهیه می شود.این پیتزا برای 3 نفر در نظر گرفته شده و برای هر نفر حدود 200 کالری دارد.

مواد لازم برای پیتزا فلفلی آتسا

  • فیله مرغ تفت داده شده و خلال شده250 گرم
  • سوسیس تند200 گرم
  • جعفری خرد شده:یک سوم فنجان
  • پنیر پارمزان:2 قاشق غذا خوری
  • دانه فنل:یک قاشق غذا خوری
  • فلفل دلمه قرمز رنگ خرد شده:یک و نیم قاشق غذا خوری
  • نمک:یک قاشق چای خوری
  • آویشن:خشک شده یک دوم چای خوری
  • سیر:4 حبه خرد شده
  • فلفل سیاه:یک چهارم چای خوری 

 پیتزا فلفلی آتسا

طرز تهیه پیتزا فلفلی آتسا

ابتدا مرغ را پخته وریش ریش کنید. سپس سوسیس را حلقه ای برش زده و سرخ نمایید. در ادامه همه مواد را با هم مخلوط کرده و روی سوسیس ها بریزید تا مثل کباب تابه ای پخته و برشته شود.

سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر مواد هم سرخ شود.میتوانید همه مواد را روی نان پیتزا بریزید و در فر بپزید سپس میل کنید.

 پیتزا فلفلی

نکات تکمیلی در مورد پیتزا فلفلی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
پیتزا فلفلی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع