مواد لازم پیتزا قیفی
خلال دندان چند عدد
نان ذرت ترتیلا چند عدد
پنیر پارمزان به مقدار لازم
زیتون به مقدار لازم
پیاز به مقدار لازم
پنیر موتزارلا به مقدار لازم
سبزیجات تازه به مقدار لازم
سس پیتزا به مقدار لازم
طرز تهیه پیتزا قیفی
نان ترتیلا را به 4 قسمت مثلثی برش می زنیم.
یکی از برش ها را برداشته، 2 گوشه برش نان را بر روی هم نگه داشته و با خلال دندان به هم وصل می کنیم، به همین شکل یکی از قیف ها را آماده کردیم. این عمل را با بقیه تکه های نان انجام می دهیم.
به آرامی تکه های ریز پنیر موتزارلا را در انتهای قیف، با فشار جا می دهیم (جهت جلوگیری از چکه کردن سس از داخل نان پیتزا در حین پخت پیتزا).
سس پیتزا و به انتخاب خود زیتون، پیاز، ژامبون و غیره را بر روی پنیر می ریزیم، سپس کمی از پنیر موتزارلا را بر روی مواد می پاشیم.
قیف ها را بر روی پایه ای قرار می دهیم. این پایه می تواند پایه گرم کننده ماکروفر یا هر چیزی باشد که قیف ها را ایستاده نگه دارد
اگر فضای بین پایه فلزی زیادی باز است و قیف پیتزا را در خود نگه نمی دارید، می توانیم یک خلال دندان بلند را از هر یک از قیف ها عبور داده و اجازه دهیم دو سر انتهایی خلال دندان بر روی قفسه ثابت باقی بماند.
قیف ها را به مدت 5 تا 10 دقیقه در حرارت 180 درجه سانتی گراد فر نگه می داریم.
خلال دندان ها را جدا کرده، با سبزیجات تازه و پنیر پارمزان تزئین می کنیم و بلافاصله سرو می کنیم.
نکات تکمیلی در مورد پیتزا قیفی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
پیتزا قیفی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .