مواد لازم برای سوپ گوشت مکزیکی
- گوشت بره :400 گرم
- عدس :سه چهارم فنجان
- نخود :425 گرم
- گوجه فرنگی خرد شده :800 گرم
- کره :دو قاشق غذاخوری
- کرفس خرد شده :سه چهارم فنجان
- پیاز سفید خرد شده :یک عدد
- پیاز قرمز خرد شده :یک عدد
- گشنیز تازه :نصف فنجان
- زردچوبه :یک قاشق چای خوری
- فلفل سیاه :یک و نیم قاشق چای خوری
- پودر دارچین :یک قاشق چای خوری
- پودر زنجبیل :ربع قاشق چای خوری
- آب :7 فنجان
- ورمیشل :110 گرم
- تخم مرغ زده شده :دو عدد
- رب گوجه فرنگی :یک قاسق غذا خوری
- لیمو :یک عدد
سوپ گوشت
طرز تهیه سوپ گوشت مکزیکی
قابلمه ای بزرگ انتخاب کنید و گوشت بره را به همراه پیاز ، کرفس ، گشنیز ، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل و کره را در آن ریخته و روی حرارت کم قرار دهید.
هر از چند گاهی یک بار آن را هم بزنید و بعد گوجه فرنگی را اضافه کرده و باز هم یک ربع دیگر روی حرارت هم بزنید.
کم کم عدس ، رب گوجه فرنگی و آب را هم اضافه کنید و بگذارید بر روی حرارت زیاد به جوش بیایند.
بعد از به جوش آمدن سوپ حرارت زیر آن را کم کنید درب روی آن را بگذارید و اجازه دهید تا همه مواد کنار هم دو ساعت بپزد.
در10 دقیقه آخر پخت سوپ ، نخود پخته و رشته فرنگی را داخل آن بریزید و حرارت را بالا ببرید.
در یک دقیقه قبل از سرو هم ، تخم مرغ ها را با مقداری آب لیمو به سوپ اضافه کنید و بگذارید تا بپزد.
سوپ گوشت مکزیکی
نکات تکمیلی در مورد سوپ گوشت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 25دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
سوپ گوشت را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .