روش پخت پیتزا مرغ و کلم
پیتزا انواع مختلف دارد و با کمی خلاقیت میتوان پیتزاهای خوشمزه و متنوعی را تهیه و تدارک دید. اگر شما هم از خوردن پیتزا های معروف فست فودها ، مثل پیتزا قارچ و گوشت ، پیتزا مخلوط و پیتزاهای معروف دیگر خسته شده اید و به دنبال یک پیتزای خانگی خوشمزه و سالم تر میگردید میتوانید پیتزا مرغ و کلم را امتحان کنید.
مواد لازم برای پیتزا مرغ و کلم
- روغن کانولا :یک چهارم فنجان
- آرد ذرت :چهار فنجان
- لوبیا قرمز :نصف فنجان
- ریحان:یک چهارم فنجان
- سس تند :یک قاشق غذاخوری
- آب لیموترش تازه :یک چهار فنجان
- کلم قرمز خرد شده :دو فنجان
- فلفل سیاه :یک قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز :سه عدد
- خامه ترش :نصف فنجان
- سینه مرغ :200 گرم
- آب:یک فنجان
- تخم مرغ :یک عدد
طرز تهیه پیتزا مرغ و کلم
مرحله اول:
برای پختن پیتزا مرغ و کلم ،ابتدا لوبیا قرمز را در آب بریزید تا نرم شود.مرغ را خرد کرده با فلفل سیاه و نمک مزه دار کنید. سپس با روغن کانولا سرخ نمایید.
مرحله دوم:
لوبیا ، کلم قرمز، سیر و فلفل قرمز را در مخلوط کن بریزید و یک دقیقه هم بزنید تا خرد شوند. سپس با مرغ مخلوط کنید.
مرحله سوم:
همه مواد را روی خمیر پیتزا بریزید و پیتزا را برای 20 دقیقه با دمای 190 درجه سانتی گراد بپزید.پیتزا را با برش هایی از کلم تزیین کرده و با ریحان و خامه سرو کنید.
دستور تهیه خمیر پیتزا:
ابتدا آرد ذرت را در کاسه ای بریزید و تخم مرغ و آب را افزوده و هم بزنید تا خمیر حاصل شود.روی یک سطح صاف آرد بپاشید و خمیر را پهن کرده با وردنه باز کنید. خمیر آماده است.
نکات تکمیلی در مورد پیتزا مرغ و کلم
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
پیتزا مرغ و کلم را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .