پیراشکی سمبوسه مرغ
سمبوسه یکی از محبوب ترین غذاهاست که تنوع بالایی دارد و در بیشتر کشورهای جهان آن را سرو می کنند.سمبوسه دارای تنوع بالایی است و با مواد مختلف تهیه می شود. در بین انواع سمبوسه می توان به سمبوسه سیب زمینی، سمبوسه گوشت، سمبوسه سبزیجات، سمبوسه پنیری، سمبوسه مرغ و غیره اشاره کرد که بسیار پر طرفدارند.مایه سمبوسه مرغ مانند پیراشکی مرغ است و می توان آن را با مواد مختلف ترکیب کرد.
مواد لازم برای 3 تا 4 نفر
- آرد :2 پیمانه
- ماست:2 قاشق سوپخوری
- روغن مایع:نصف پیمانه
- نمک و فلفل و آب ولرم :به میزان لازم
- پیاز:2 عدد
- گوشت مرغ :300 گرم
- جعفری خرد شده:یک تا دو قاشق سوپخوری
- روغن برای سرخ کردن:به میزان لازم
پیراشکی سمبوسه مرغ
طرز تهیه پیراشکی سمبوسه مرغ :
مرحله اول:
برای درست کردن پیراشکی سمبوسه مرغ ابتدا 300 گرم گوشت مرغ را که بهتر است از قسمت سینه و بدون استخوان باشد را خرد کرده و چربی های آن را جدا کنید و کنار بگذارید.
اگر از مرغ یخ زده استفاده می کنید آن را از قبل از فریزر خارج کنید تا یخش آب شود.
مرحله دوم:
در مرحله بعد دو عدد پیاز را پوست گرفته و بعد از شستن نگینی خرد نمایید،
مرحله سوم:
تابه ای را روی حرارت قرار داده و دو قاشق روغن بریزید سپس پیاز ها را افزوده و تفت دهید تا سبک شود. بعد از اینکه پیاز طلایی شد مرغ ها را افزوده و تفت دهید تا مرغ تغییر رنگ داده و کمی بپزد،
در ادامه نمک و زردچوبه را افزوده و در انتها جعفری را خرد کرده و اضافه نمایید و خوب تفت دهید تا عطر سبزی بلند شود سپس شعله را خاموش کرده و اجازه دهید تا مواد از حرارت بیفتد.
مرحله چهارم:
در این فاصله 2 پیمانه آرد را در کاسه ای بریزید و با دو قاشق ماست و دو قاشق روغن مایع مخلوط نمایید سپس آن را ورز دهید تا خمیر درست شود.
خمیر را کمی ورز دهید تا نرم و یکدست شود سپس آن را به شکل گلوله های یکسان تقسیم کرده و روی یک سطح آرد پاشی شده با وردنه باز کنید.
وسط هر خمیر یک قاشق از مواد را قرار داده و آن را بپیچید. داخل قابلمه ای گود مقدار زیادی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود سپس پیراشکی ها را داخل آن سرخ کنید.
نکات تکمیلی در مورد پیراشکی سمبوسه مرغ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
پیراشکی سمبوسه مرغ را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .