مواد لازم برای تهیه خمیر :
- آرد :2پیمانه
- تخم مرغ :یک عدد
- کره :25گرم
مواد داخل پیراشکی :
- پنیر خامه ای طعم دار :211 گرم(یا هر نوع ماده دلخواه)
مواد لازم برای سس:
- کره :28 گرم
- آرد :1 قاشق غذاخوری
- آب سبزیجات : نصف پیمانه
- پاپریکا :1 قاشق مرباخوری(دلخواه)
- شیر :نصف پیمانه
- پنیر رنده شده :90 گرم
طرز تهیه پیراشکی لهستانی :
تخم مرغ و کره را با هم مخلوط کنید و با چنگال هم بزنید بعد آب ، آرد و نمک را به آنها اضافه کنید و خمیر به دست آمده را با دست ورز دهید.
وقتی خمیر نرم شد به کمک وردنه آن را به قطر نیم سانتی متر باز کنید و با قالب دایره ای شکل و یا کلوچه آن را جدا کنید و داخل آنها را با پنیر پر کنید.
بعد لبه های خمیر را ببندید .
داخل قابلمه بزرگی آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
بعد 5 تا 6 عدد پیراشکی را در آب در حال جوشیدن بریزید . کمی پیراشکی ها را هم بزنید تا ته قابلمه نچسبد.
بعد از چند دقیقه پیراشکی ها به بالای قابلمه می آیند.
وقتی پیراشکی ها به بالای آب جوش آمدند 2 دقیقه دیگه صبر کنید تا بپزند.
بعد آنها را از داخل آب جوش در بیاورید و در روغن قرار دهید و آن را هم بزنید تا خشک نشود و پیراشکی ها سرخ شوند.
سپس کره را در قابلمه کوچک ذوب کنید و به آن آب و آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا بجوش بیاید.
بعد به آنها شیر ، پنیر و آب سبزیجات را اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
در آخر کمی پودر پاپریکا نیز به سس اضافه کنید تا خوش رنگ تر شود.
سس را روی پیراشکی بریزید و به صورت داغ داغ سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد پیراشکی لهستانی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
پیراشکی لهستانی را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .