وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

“پیراشکی مرغ” با خمیر سیب زمینی

“پیراشکی مرغ” با خمیر سیب زمینی

پیراشکی ها از دسته غذاهای متنوع و بسیار پر طرفدار هستند که اگر با مواد ساده‌تر و در دسترس تر تهیه شوند تهیه ی آنها لذت بیشتری خواهد داشت.

مواد لازم برای تهیه پیراشکی مرغ:

  • سیب زمینی :4 عددمتوسط
  • هویج نگینی شده:یک عدد
  • پیاز :یک عدد
  • رب گوجه فرنگی :یک قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ :یک عدد در صورت تمایل
  • آرد سوخاری:به میزان لازم
  • نمک ، فلفل و زردچوبه:به میزان کافی
 پخت پیراشکی مرغ

طرز تهیه پیراشکی مرغ :

سیب زمینی ها را بشویید و با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا بپزد.بعد پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید.
بعد از اینکه پیاز طلایی شد هویج نگینی شده را به آن اضافه کنید و با پیاز تفت دهید.

بعد از تفت هویج ها سینه مرغ را اضافه کنید و تفت دهید.

در حین تفت مرغ ، رب ، نمک ، فلفل و زردچوبه را به مخلوط اضافه کنید.

بعد از اینکه سیب  زمینی ها آبپز شدند ، پوست آنها را بگیرید و له کنید.

در این مرحله اگر دوست داشتید میتوانید به کوکو تخم مرغ را اضافه کنید.اگر هم نه مشکلی پیش نمیاد.

بعد آرد سوخاری رو به سیب زمینی ها اضافه کنید. به قدری که احساس کنید از دستتون جدا میشود.

پیراشکی مرغ

به اندازه یک قاشق غذاخوری سر پر از خمیر سیب زمینی برداشته و در دستتان آن را باز کنید و به اندازه یک قاشق مربا خوری از موادی که تفت دادید و سرد شدند داخل سیب زمینی ها بریزید.

خمیر را ببندید و کمی روی خمیر را فشار دهید تا پهن شود.

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیراشکی را داخل روغن سرخ کنید.

اگر خمیر به دستتان چسبید ، دستتان را خیس کنید تا راحت تر خمیر را حالت دهید.

بعد از اینکه پیراشکی ها طلایی شدند آنها را از روغن جدا کنید.

تهیه پیراشکی مرغ

نکات تکمیلی در مورد پیراشکی مرغ

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 25دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
پیراشکی مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع