مواد لازم جهت تهیه پیراشکی پواچا
- شیر:250 گرم
- شکر:10 گرم
- خمیر مایه :10 گرم
- آرد :700 گرم
- تخم مرغ : 2 عدد
- روغن مایع: 90 گرم
- نمک:20 گرم
- مارگارین :100 گرم آب شده
پخت خانگی پیراشکی پواچا
طرز تهیه پیراشکی پواچا
ابتدا 10 گرم شکر، 10 گرم خمیر مایه و 250 گرم شیر ولرم را در کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.
در مرحله بعد 2 عدد تخم مرغ را داخل مواد بشکنید و 20 گرم نمک و 90 گرم روغن را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شود.
حالا 700 گرم آرد را در چند مرحله به مواد اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا خمیر درست شود سپس خمیر را در حدی که نرم و یکدست شود ورز دهید.
روی خمیر را بپوشانید و برای یک ساعت کنار بگذارید تا ورآید.
بعد از یک ساعت خمیر را به شکل گلوله هایی اندازه پرتقال درآورده و داخل سینی فری که با کاغذ روغنی پوشانده شده با فاصله از هم بچینید.
روی خمیر ها را با کمک یک قلمو کره مالی کرده و سپس کمی زده تخم مرغ بمالید و در نهایت کنجد بپاشید.
پیراشکی ها را برای 25 دقیقه و با دمای 200 درجه در فر بپزید.
پیراشکی پواچا
نکات تکمیلی در مورد پیراشکی پواچا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
پیراشکی پواچا را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .