دم کردن چای خوشرنگ و راز سیاه نشدن چای دم کشید
دم کردن چای خوب و خوش رنگ، ترفندهای خاص خودش را دارد که مهم ترین آنها، مدت زمانی است که برای دم کشیدن چای در نظر بگیریم. چای به عنوان محبوب ترین نوشیدنی های گرم بین ما ایرانی ها، در بسیاری از خانوادهها حداقل دوبار در طول روز، دم می شود و همین پرمصرف بودن آن است که ما را به دانستن نکاتی در مورد آن، مشتاق میکند.
در بخش های قبلی پلاس وی ترفندهای اصلی و فوق العاده ای برای دم کردن چای را منتشر کردیم و حالا در ادامه به سوالات شما کاربران در مورد مدت زمان دم کشیدن چای و راه جلوگیری از سیاه شدن آن پاسخ داده ایم.
چای چند دقیقه باید دم بکشد؟
دم کشیدن چای به رنگ و عطر چای بستگی دارد اما معمولاً دم کشیدن چای بیشتر از 15 دقیقه طول نمیکشد.باید بدانید ممکن است دم کشیدن بعضی از چایها مخصوصاً چای ایرانی مدتزمان بیشتری طول بکشد.
چگونه بفهمیم چای دم کشیده است؟
چای دم کشیده ظاهر شفاف، طعم تلخ مناسب و بوی غیر خامی می دهد. چای دم نکشیده کدر و کمرنگ است و عطر و بوی خوبی ندارد.
چای دم کشیده قهوهای مایل به قرمز بوده و عطر و بوی خوبی از آن بلند میشود، همچنین چای دم کشیده، سبک شده و روی آب قرار میگیرد.
چای دم کشیده تا چه زمانی قابل خوردن است؟
بسیاری از کسانی که عادت به نوشیدن چای دارند، تفاوت چای تازه دم و چای کهنه را متوجه می شوند اما در صورت کلی چای دم کرده تا 6 ساعت ابتدائی، قابل نوشیدن است و با گذشت دو ساعت به مرور رنگ و بوی تازه اش را از دست میدهد.
چکار کنم چای دم شده دیرتر سیاه شود؟
برای دیرتر سیاه شدن چای دم کرده، بعد از دم کردن چای آن را صاف کنید و تفاله هایش را جدا کنید، چای صاف شده دیرتر سیاه خواهد شد و کیفیتش را دیرتر از دست می دهد.