نگهداری کره در یخچال
کره به دلیل داشتن حداکثر 16 درصد آب در برابر فساد بسیار حساس است و به همین دلیل علاوه بر این که لازم است از خرید کره نرم شده اجتناب شود، حتما باید آن را در فریزر با دمای منفی 18 سانتی گراد (فریزر خانگی یا فروشگاهی) نگهداری کرد نه درون یخچال.
در شرایط فریزر منفی 18 سانتی گراد می توان تا یک سال کره را نگهداری کرد اما دمای یخچال خانگی که حدود مثبت 4 سانتی گراد است برای نگهداری کره مناسب نیست و می تواند شرایط رشد کپک و فساد را در این فراورده فراهم کند.
تاریخ انقضای درج شده روی هر ماده غذایی، به شرط رعایت ضوابط نگهداری آن است و اگر این شرایط رعایت نشود، قطعا اعتبار تاریخ انقضای مصرف نیز ساقط خواهد شد و آن ماده غذایی زودتر از تاریخ مذکور منقضی و از رده استفاده خارج می شود.
برای اینکه در زمان مصرف، کره فریز شده کمی نرم شود می توان حداکثر فقط یک شب قبل از مصرف آن را از فریزر خارج و در دمای یخچال نگهداری کرد.
نگهداری کره در یخچال
اغلب مغازه های سطح شهر قالب های کوچک کره را در دمای محیط نگهداری می کنند و هنگام خرید کره دقت کنید که کره در حین لمس سرد و مثل سنگ، سفت و سخت باشد. همچنین به هیچ عنوان نباید اثر نرم شدگی در آن دید.
با توجه به کم جمعیت شدن خانواده ها و کاهش مصرف کره نسبت به دهه های قبل، توصیه می شود که تا حد امکان، قالب های کوچکتر کره خریداری شود تا نیاز به نگهداری طولانی مدت نداشته باشد.
در صورتی که کره را بد نگهداری کنیم، حتی اگر کپک نزند، تغییر طعم، بو و رنگ می دهد که به آن تندشدگی گفته می شود و کیفیت کره در این حالت، بشدت افت خواهد کرد.