مواد لازم برای چیکن موتزارلا
- سینه مرغ :یک عدد
- روغن :به مقدار لازم (برای تفت دادن)
- نمک و فلفل :به مقدار لازم
- گوجه فرنگی گیلاسی :100 گرم
- نعنا ساطوری شده :یک قاشق غذاخوری (برای ساطوری کردن نعنا دقت کنید که برگ ها فقط باید ریز شوند بدون این که سیاه شوند)
- ریحان ساطوری شده :یک قاشق غذاخوری
- سرکه بالزامیک :یک قاشق غذاخوری
- پنیر موتزارلا :3 تکه
- پنیر پارمزان :به مقدار لازم
- برگ کاهو :برای تزئین
- پوره سیب زمینی :مقداری
طرز تهیه چیکن موتزارلا
ابتدا پوست و استخوان سینه مرغ را خارج کرده و آن را بشویید. سپس روی یک دستمال نخی تمیز قرار دهید تا خشک شود.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید تا داغ شود، سینه مرغ را با کمی نمک و فلفل مزه دار کرده و بدون اینکه از وسط نصف کنید داخل روغن قرار دهید و سرخ کنید.
در این فاصله گوجه ها را از وسط دو نیم کرده و جعفری و ریحان را ساتوری نمایید، مرغ را از تابه خارج کرده و گوجه ها را در همان تابه بریزید و تفت دهید.
سپس ریحان و نعنا را افزده و سرکه را اضافه نمایید، در ادامه نمک و فلفل را افزوده و از روی حرارت بردارید.
سینه مرغ را در ظرف مناسب فر بگذارید و مخلوط گوجه و سبزیجات را روی آن بریزید، در آخر پنیر موتزارلا و پارمزان را افزوده و برای چند دقیقه در فر بگذارید تا پنیر آب شود.
در این فاصله کاهو را در بشقاب سرو قرار داده و چیکن موتزارلا را روی آن بگذارید و با چند برگ ریحان تزیین کرده و میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد چيكن موتزارلا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
چيكن موتزارلا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .