وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

چیکن موتزارلا | طرز تهیه “چیکن موتزارلا”

چیکن موتزارلا | طرز تهیه “چیکن موتزارلا”

برای تهیه “چیکن موتزارلا” ابتدا گوجه ها را یک به یک از وسط 2 نیم کنید و در روغن تفت بدهید. در این مرحله ریحان و نعنا را اضافه کنید و کمی بعد نمک، فلفل و سرکه بالزامیک را هم به آن بیفزایید.

مواد لازم برای چیکن موتزارلا

  •   سینه مرغ :یک عدد
  •   روغن :به مقدار لازم (برای تفت دادن)
  •   نمک و فلفل :به مقدار لازم
  •   گوجه فرنگی گیلاسی :100 گرم
  •   نعنا ساطوری شده :یک قاشق غذاخوری (برای ساطوری کردن نعنا دقت کنید که برگ ها فقط باید ریز شوند بدون این که سیاه شوند)
  •   ریحان ساطوری شده :یک قاشق غذاخوری
  •   سرکه بالزامیک :یک قاشق غذاخوری
  •   پنیر موتزارلا :3 تکه
  •   پنیر پارمزان :به مقدار لازم
  •   برگ کاهو :برای تزئین
  •    پوره سیب زمینی :مقداری
انواع غذا با مرغ

طرز تهیه چیکن موتزارلا

ابتدا پوست و استخوان سینه مرغ را خارج کرده و آن را بشویید. سپس روی یک دستمال نخی تمیز قرار دهید تا خشک شود.

تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید تا داغ شود، سینه مرغ را با کمی نمک و فلفل مزه دار کرده و بدون اینکه از وسط نصف کنید داخل روغن قرار دهید و سرخ کنید.

در این فاصله گوجه ها را از وسط دو نیم کرده و جعفری و ریحان را ساتوری نمایید، مرغ را از تابه خارج کرده و گوجه ها را در همان تابه بریزید و تفت دهید.

سپس ریحان و نعنا را افزده و سرکه را اضافه نمایید، در ادامه نمک و فلفل را افزوده و از روی حرارت بردارید.

سینه مرغ را در ظرف مناسب فر بگذارید و مخلوط گوجه و سبزیجات را روی آن بریزید، در آخر پنیر موتزارلا و پارمزان را افزوده و برای چند دقیقه در فر بگذارید تا پنیر آب شود.

در این فاصله کاهو را در بشقاب سرو قرار داده و چیکن موتزارلا را روی آن بگذارید و با چند برگ ریحان تزیین کرده و میل نمایید.

غذاهای خارجی

نکات تکمیلی در مورد چيكن موتزارلا

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
چيكن موتزارلا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع