مواد لازم برای کاسرول سوسیس
- سوسیس چرخ کرده :450 گرم
- نان تست بیات شده و مربع خرد شده :5 فنجان
- پنیر چدار رنده شده :2 فنجان
- تخم مرغ :10 عدد
- شیر:4 فنجان
- خردل خشک :1 ق چ
- نمک:1 ق چ
- پودر پیاز:یک چهارم ق چ
- فلفل تازه:بنا به سلیقه خودتان
- قارچ وورقه شده :به دلخواه نصف فنجان
- پوره گوجه فرنگی :به دلخواه نصف فنجان
پخت کاسرول سوسیس
طرز تهیه کاسرول سوسیس
برای تهیه کاسرول اگر نان تان بیات باشد بهتر است چون موقع طبخ بافت خود را حفظ میکند.
پس اگر نان شما تازه بود،بعد از ریز کردن آن را به مدت 10 قیقه با دمای 100 درجه در فر بگذارید تا کمی تست شود.
سوسیس ها را روی حرارت متوسط به بالا تفت دهید و بعد روی کاغذ روغن گیر بگذارید تا روغن اضافه اش گرفته شود.
در ظرفی دیگر ، تخم مرغ ، شیر ، خردل ، پودر پیاز و خردل را باهم مخلوط کنید.
ظرفی به ابعاد 22 در 32 را کاملا با کره چرب کنید و نان ها را داخلش بریزید و روی آن را با یک لایه پنیر ، گوجه و سپس قارچ بپوشانید و در لایه اخر سوسیس ها را بریزید و سپس مخلوط شیر و تخم مرغ را به طور مساوری روی ظرف بدهید.
اگر یک شب مواد را در یخچال استراحت دهید بسیار عالیست و گرنه 10 دقیقه کناری بگذارید که مواد با هم مزه دار شوند.
سپس مواد را داخل فر داغ شده بادمای 165 درجه سانتیگراد به مدت 1 ساعت بپزد.
اگر دیدید روی کاسرول خیلی زود شروع به قهوه ای شدن کرد میتوانید روی ظرف را با کاغذ فویل بپوشانید .
کاسرول سوسیس
نکات تکمیلی در مورد کاسرول سوسیس
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 10دقیقه میباشد .
کاسرول سوسیس را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .