مواد لازم برای کال جوش
- گردو خرد کرده :2 قاشق سوپ خوری
- گوشت چرخ کرده :500 گرم
- کشک ساییده :2 لیوان
- پیاز سرخ کرده :3 قاشق سوپ خوری
- پیاز :1 عدد متوسط
- نعنای خشک نرم :یک قاشق سوپخوری
- روغن :100 گرم
- نمک:به مقدار کافی
طرز تهیه کال جوش
پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و با گوشت چرخ کرده و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید و با دست خوب ورز دهید.
بعد از مواد گوشت به اندازه یک فندق جدا کنید و به صورت کوفته ریزه در بیاورید.
سپس تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد کوفته ها را داخل روغن تفت دهید تا سرخ شوند.
هنگام تفت کوفته ها ، نعنا را هم روی آن بریزید.
یک لیوان آب و نمک را به همراه پیاز داغ داخل کوفته ها بریزید و بعد از چند جوش ، کشک را به آن اضافه کنید.
کمی که کشک با بقیه مواد جوشید ، گردو را هم به آن اضافه کنید تا بجوشد.
کال جوش آمده شده را با کمی گردوی خرد شده تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد کال جوش
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کال جوش را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .