مواد لازم برای کاپ کیک لیمویی
- آرد :یک ونیم پیمانه
- کره ذوب شده :115 گرم
- شکر:یک پیمانه
- تخم مرغ بزرگ :سه عدد
- وانیل :یک چهارم قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر:یک قاشق چای خوری
- آبلیموی تازه :4 قاشق غذاخوری
- رنده پوست لیمو :یک قاشق غذاخوری
- شیر:نیم پیمانه
- خامه فرم گرفته شده :در صورت دلخواه برای تزیین
کاپ کیک لیمویی خانگی
طرز تهیه کاپ کیک لیمویی
ابتدا 115 گرم کره را داخل تابه ای بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا آب شود سپس آن را کنار بگذارید تا خنک گردد.
در مرحله بعد یک پیمانه شکر را به کره آب شده افزوده و با همزن برقی خوب بزنید تا باهم ترکیب شوند ، در ادامه تخم مرغ ها را یک به یک افزوده و هر بار هم بزنید تا یکدست شود.
در این مرحله نیم پیمانه شیر را به مواد اضافه کرده و هم بزنید سپس به اندازه یک قاشق پوست لیمو را رنده کرده و به همراه 4 قاشق آب لیمو به مواداضافه کنید ،
در نهایت آرد را با بکینگ پودر و وانیل مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر یکدست و صاف شود.
قالب های مافین را با کپسول های کاغذی بپوشانید و حدود دو سوم از حجم آن ها را با خمیر پر کنید سپس برای 18 الی 20 دقیقه با دمای 180 درجه بپزید.
بعد از اینکه کاپ کیک ها پخت آن ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شود سپس از قالب بیرون آورده و با خامه و کمی رنده پوست لیمو تزیین کرده و سرو نمایید.
پخت کاپ کیک لیمویی
نکات تکمیلی در مورد کاپ کیک لیمویی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کاپ کیک لیمویی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .