مواد لازم برای کباب تابه ای با فر
- پودر سوخاری :3 قاشق غذا خوری
- گوشت چرخ کرده :600 گرم
- سس خردل :یک قاشق غذا خوری
- پیاز ریز رنده شده :2 عدد
- کره :2 قاشق غذا خوری
- نمک ، فلفل سیاه و زعفران :به میزان لازم
طرز تهیه کباب تابه ای با فر
گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و آب گرفته ، پودر سوخاری ، سس خردل و نمک و فلفل در غذا ساز بریزید و خوب هم بزنید تا حالت چسبندگی پیدا کند.
سپس روی گوشت را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید.
در این فاصله فر را با حرارت 250 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.سینی فر را چرب کنید و پس از استراحت مواد گوشتی ، آن را کف سینی پهن کنید و یکدست برش بزنید.
روی سینی را با کاغذ فویل بپوشانید و کباب را در فر قرار دهید.
ابتدا حرارت فر را با همان دمای 250 درجه سانتی گراد به مدت 12 دقیقه تنظیم کنید و بعد حرارت را روی 170 درجه برسانید و به مدت 40 دقیقه بگذارید تا کباب ها پخته شوند.
برای لذیذتر شدن طعم کباب ها بهتر است در مرحله آخر پخت کباب ،مقداری کره و زعفران را به همراه آبلیمو روی کباب ها بریزید.
کباب های پخته شده را در دیس قرار دهید و چند گوجه هم در کنارش کباب کنید و به همراه سماق و چند برش تزیین کنید
نکات تکمیلی در مورد کباب تابهای
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
کباب تابهای را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .