مواد لازم برای کباب کوبیده زعفرانی
- گوشت چرخ کرده:یک کیلو
- پیاز متوسط :4 عدد
- نمک و فلفل :به مقدار لازم
- زعفران:به مقدار لازم
طرز تهیه کباب کوبیده زعفرانی
برای درست کردن کباب کوبیده باید از گوشتی استفاده کنید که حداقل 30 درصد چربی داشته باشد.
برای شروع پیازها را رنده کنید و آب آن را بگیرید.سپس داخل یک کاسه مسی گوشت را به همراه پیاز،نمک، فلفل و زعفران مخلوط کنید و تا جایی که می توانید، گوشت را ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.
البته می توان برای ایجاد چسبندگی بیشتر، از زرده یک عدد تخم مرغ هم استفاده کرد.
گوشت را پس از ورز دادن و آماده شدن باید روی سیخ های پهن بزنید.
قبل از اینکه شروع به کار کنید، ابتدا داخل یک کاسه کوچکی مقداری آب سرد بریزید و کنار دست تان قرار دهید.
حالا پیش از برداشتن مایه کباب دستتان را در آب خیس کرده و یک مشت از مایه گوشت را بردارید و به شکل دوک دربیاورید و روی سیخ بگذارید.
سپس سطح سیخ را با مایه کباب بپوشانید.
بعد مجددا دستتان را در آب سرد فرو کنید و روی سیخ فشار دهید تا اثر انگشتان شما بر روی گوشت باقی بماند.
حالا ابتدا و انتهای کباب را به سیخ بچسبانید.همه مواد و سیخ ها به این صورت آماده کنید.
مرحله بعد برپا کردن آتش است. اگر با زغال و هیزم آتشتان را درست کرده اید باید صبر کنید تا شعله آن فروکش کرده و تنها زغال گداخته در منقل شما وجود داشته باشد.
تا بو و دود مواد اشتغال زا از بین برود و در طعم کباب شما تاثیری نگذارد.سپس سیخ های کباب را روی آتش بچینید و مرتب بچرخانید تا گوشت خودش را بگیرد و متلاشی نشود.
وگرنه به دلیل خام بودن یک طرف کباب و سفت شده طرف دیگر کباب بر روی آتش می ریزد. وقتی کباب خودش را گرفت و کمی برشته شد دیگر باد زدن لازم نیست.
نکات تکمیلی در مورد کباب کوبیده زعفرانی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
کباب کوبیده زعفرانی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .