مواد لازم برای کدو حلوایی پلو
- برنج خام دو و نیم پیمانه
- نمک برای خیس کردن برنج دو و نیم قاشق چایخوری
- گوشت چرخ کرده 250 گرم
- پیاز رنده شده 1 عدد
- کره 100 گرم
- نمک 1 قاشق چایخوری
- شکر 2 قاشق سوپخوری
- کدوحلوایی پوست کنده و مکعبی خرد شده 300 تا 400 گرم
- پیاز داغ 3 قاشق سوپخوری
- ادویه پلویی 1 قاشق چایخوری
- فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه کدو حلوایی پلو
برای پخت این غذا باید برنج را از چند ساعت قبل بشویید و با نمک خیس کنید.
سپس در یک ظرف مناسب گوشت چرخ کرده را بریزید و پیاز رنده شده را به همراه کمی نمک و فلفل قرمز به آن اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مخلوط شوند. و از آن کوفته ریزه های کوچک درست کنید.
تابه ای را روی حرارت ملایم شعله قرار دهید و نصف کره را در آن بریزید و بعد از ذوب شدن کره کوفته ها را در آن سرخ کنید. بعد از سرخ شدن کوفته ها کدو حلوایی و شکر را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
برنجی را که از قبل خیس کردید آبکش کنید و در زمانی که خواستید برنج را دم کنید از مایه گوشت و کدو حلوایی لا به لای برنج بریزید. و روی آن مقداری پیاز داغ و ادویه پلویی بریزید و پلو را با حرارت ملایم دم کنید.
در اواخر پخت پلو ، زعفران و نصف کره باقی مانده را مخلوط کنید و در اواخر طبخ روی برنج بکشید.
نکات تکمیلی در مورد کدو حلوایی پلو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کدو حلوایی پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .