مواد لازم طرز تهیه کدوی شکم پر
- کدو سبز متوسط(4 عدد)
- پیاز متوسط خرد شده(1عدد)
- سیر خرد شده ( 1 عدد)
- خرده نان خشک ( 1/3 پیمانه )
- کره ( 2 قاشق غذاخوری)
- پنیر موزارلا رنده شده حدود(2 پیمانه)
- نمک و فلفل(به مقدار لازم)
طرز تهیه طرز تهیه کدوی شکم پر
ابتدا فر را با حرارت 175 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
کدوها را بشویید و انتهای آن را ببرید و به صورت طولی برش دهید و داخل آن را با قاشق خالی کنید و کمی نمک و فلفل داخل کدوها بریزید.سپس ظرف دیواره داری را چرب کنید و کدو ها را داخل آن بچینید.
برای درست کردن مواد داخلی کدوها هم باید ظرف دیگری را روی حرارت قرار دهید و کره را داخل آن بریزید تا گرم شود. سپس پیاز و سیر را داخل آن تفت دهید.بعد کدوهای تراشیده شده را با پیاز تفت داده شده تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.پس از طلایی شدن کدوها مقداری نمک ، فلفل و خرده های نان را به کدوها اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید.مواد تفت داده شده را از روی حرارت بردارید و داخل کدوهای خالی شده بریزید.
مقداری از پنیر موزارلا رنده شده هم روی کدو ها بریزید و در فر قرار دهید تا حدود 10 دقیقه کدوها داخل فر بپزند و پنیر رویشان طلایی رنگ شود.
نکات تکمیلی در مورد کدوی شکم پر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کدوی شکم پر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .