مواد لازم برای کره بادام زمینی
- بادام زمینی :3 لیوان
- نمک:1/4 قاشق چایخوری
- روغن مایع :5 قاشق غذاخوری
کره بادام زمینی
طرز تهیه کره بادام زمینی
ابتدا پوست بادام زمینی ها را بگیرید و داخل ماهیتابه بریزید و چند دقیقه ای با حرارت ملایم تفت دهید.
وقتی بادام ها کمی ترد و طلایی شدند از روی حرارت بردارید و داخل دستگاه میکسر بریزید و بعد به آن مقداری نمک اضافه کنید و هم بزنید.
بعد از خرد شدن بادام های بو داده شده روغن مایع را به آن اضافه کنید و میکسر را روشن کنید تا بادام ها بافتی نرم و خمیری پیدا کنند.
در حین میکس شدن چند بار با قاشق مواد را هم بزنید تا بادام ها لهتر شوند.
کره بادام زمینی آماده شده را داخل شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
در صورت تمایل میتوانید به کره بادام زمینی مقداری عسل اضافه نمایید.
روش درست کردن کره بادام زمینی
نکات تکمیلی در مورد کره بادام زمینی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .