مواد لازم برای کوفته ریحان
- گوشت چرخ کرده گوساله :400 گرم
- آرد نخودچی :دو قاشق غذاخوری
- برنج پخته شده :100 گرم
- تخم مرغ :یک عدد
- سبزی ریحان خرد شده :150 گرم
- نمک، زردچوبه و فلفل :به مقدار کافی
- روغن برای سرخ کردن :به اندازه لازم
مواد لازم برای سس کوفته ریحان
- پیاز خرد شده :دو عدد
- رب گوجه فرنگی :دو قاشق غذاخوری
- سیر:دو حبه
- پیازچه :سه شاخه خرد شده
- آبلیمو :پنج قاشق غذاخوری
- روغن :به میزان لازم
طرز تهیه کوفته ریحان
گوشت چرخ کرده را با سبزی خرد شده ، آرد نخودچی و تخم مرغ و برنج پخته شده مخلوط کنید و با دست هم بزنید .
حدود 25 دقیقه این ورز دادن را ادامه دهید تا خوب چسبندگی پیدا کند.
بعد به اندازه یک گردو از مایه گوشت برداشته و به شکل بیضی در بیاورید و در روغن داغ شده سرخ کنید.
بعدکوفته های سرخ شده را در سسس بخوابانید تا آب کوفته ها گرفته شود.
طرز تهیه سس کوفته
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز نگینی را داخل آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
بعد به پیاز تفت دا ه شده پیازچه و سیر را اضافه کنید و تفت دهید. پس از آن رب را اضافه کنید و تفت دهید.
بعد از اینکه رب رنگ باز کرد 2 لیوان آب داخل آنها ریخته و حرارت را بالا ببرید تا آب به جوش بیاید . بعد کوفته ها را داخل آن قرار دهید .
در ظرف را نبندید تا آب بخار شود و کوفته ها وا نروند و در آخر فقط یک لیوان آب از آن باقی بماند.در 10 دقیقه آخر آب لیمو را داخل سس بریزید و بعد غذا را سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد کوفته ریحان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کوفته ریحان را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .