مواد لازم برای کوفته ریزه
- گوشت چرخ کرده:500 گرم
- برنج پخته (شفته):120 گرم
- تخم مرغ:یک عدد
- سبزی کوفته( ساتوری):یک کیلو
- فلفل دلمه:3عدد
- گوجه فرنگی:3عدد
- نمک+فلفل سیاه+جوز هندی:به میزان دلخواه
- رب گوجه فرنگی:3 قاشق غذا خوری
طرز تهیه کوفته ریزه
گوشت را با برنج ، تخم مرغ ، سبزی و نمک و فلفل و نیز مقداری جوز هندی مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کنند.
سپس از مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و به صورت کوفته در بیاورید و در روغن سرخ کنید.
داخل قابلمه ای بزرگ فلفل دلمه ای های ورقه شده را به همراه گوجه فرنگی ورقه شده روی هم بچینید.کوفته ها را بعد از سرخ شدن به صورت حرم روی گوجه ها بچینید.
رب را در کمی روغن سرخ کنید و به آن نمک ، فلفل و جوز هندی اضافه کنید و دو لیوان آب داخل رب سرخ شده بریزید.وقتی سس چند جوش خورد آن را روی کوفته ها بریزید و در قابلمه را بگذارید تا به مدت نیم ساعت کوفته ها در سس بپزند.
نکات تکمیلی در مورد کوفته ریزه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کوفته ریزه را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .