مواد لازم برای تهیه کوفته :
- گوشت :450 گرم
- سیب زمینی درشت :1 عدد
- قارچ کلاهک بسته :10 عدد
- رب گوجه فرنگی:1 الی 2 قاشق غذا خوری
- آبلیمو:2 الی 3 قاشق غذا خوری
- روغن زیتون :2 قاشق غذا خوری
- جعفری خرد شده:1 قاشق غذا خوری
- پیاز سرخ شده :به مقدار لازم
- فلفل و دارچین :به مقدار لازم
- نمک و زردچوبه :به مقدار لازم
کوفته سرگنجشکی
طرز تهیه و دستور پخت :
گوشت را دو بار در چرخ گوشت چرخ کنید و بعد به آن مقداری آرد و نمک و زردچوبه اضافه کنید و خوب ورز دهید.
بعد گوشت را به صورت کوفته های ریز درست کنید و در آب جوش درحال حرارت قرار دهید تا بپزد.
سیب زمینی را پوست بکنید و کمی بزرگتر از حبه قند خرد کنید و به کوفته های در حال پخت بیفزایید.
بعد از کمی نیم پز شدن، قارچ های اسلایس شده را به همراه پیاز سرخ شده، رب، فلفل ، دارچین ، آبلیمو و روغن زیتون را هم به گوشت اضافه کنید.
بگذارید تا غذا پخته و جا بیفتد و مقدار کمی آب برایش باقی بماند.
سپس غذای آماده شده را با جعفری خرد شده و گوجه فرنگی تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد کوفته سرگنجشکی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کوفته سرگنجشکی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .