وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

کوفته سرگنجشکی |طرز تهیه “کوفته سرگنجشکی”

کوفته سرگنجشکی |طرز تهیه “کوفته سرگنجشکی”

“کوفته سرگنجشکی” جزوه غذای خوشمزه ، فوری و بی دردسریست که خیلی هم میتواند با نان یا برنج سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه کوفته :

  • گوشت :450 گرم
  • سیب زمینی درشت :1 عدد
  • قارچ کلاهک بسته :10 عدد
  • رب گوجه فرنگی:1 الی 2 قاشق غذا خوری
  • آبلیمو:2 الی 3 قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون :2 قاشق غذا خوری
  • جعفری خرد شده:1 قاشق غذا خوری
  • پیاز سرخ شده :به مقدار لازم
  • فلفل و دارچین :به مقدار لازم
  • نمک و زردچوبه :به مقدار لازم

کله گنجشکی

کوفته سرگنجشکی

طرز تهیه و دستور پخت :

گوشت را دو بار در چرخ گوشت چرخ کنید و بعد به آن مقداری آرد و نمک و زردچوبه اضافه کنید و خوب ورز دهید.

بعد گوشت را به صورت کوفته های ریز درست کنید و در آب جوش درحال حرارت قرار دهید تا بپزد.

سیب زمینی را پوست بکنید و کمی بزرگتر از حبه قند خرد کنید و به کوفته های در حال پخت بیفزایید.

بعد از کمی نیم پز شدن، قارچ های اسلایس شده را به همراه پیاز سرخ شده، رب، فلفل ، دارچین ، آبلیمو و روغن زیتون را هم به گوشت اضافه کنید.

بگذارید تا غذا پخته و جا بیفتد و مقدار کمی آب برایش باقی بماند.

سپس غذای آماده شده را با جعفری خرد شده و گوجه فرنگی تزیین کنید.

نکات تکمیلی در مورد کوفته سرگنجشکی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کوفته سرگنجشکی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع