مواد لازم برای کوفته سیخی هندی
- پیاز کوچک :1 عدد
- گوشت بره چرخ کرده :450 گرم
- خمیر کاری :2 قاشق غذاخوری
- ماست طبیعی :2 قاشق غذاخوری
- روغن برای چرب کردن :به میزان لازم
- جوانه گشنیز تازه , برای تزیین :به میزان لازم
مواد لازم جهت تهیه سس چیلی گوجه فرنگی :
- گوجه فرنگی , دانه گرفته و خرد شده :3 عدد
- پودر تخم گشنیز :مقدار کمی
- پودر زیره :مقدار کمی
- گشنیز تازه , خرد شده :2 قاشق چای خوری
طرز تهیه کوفته سیخی هندی
ابتدا گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده را در کاسه ای بریزید و خوب ورز دهید تا با هم مخلوط شوند.
در ادامه ماست و خمیر کاری را افزوده و خوب مخلوط نمایید.
کوفته را سیخ بزنید و برای نیم ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.
ذغال را آماده کرده و توری را چرب کرده و روی منقل قرار دهید ، و کوفته ها را برای 10 تا 15 دقیقه بپزید و مدام پشت و رو کنید تا نسوزد.
اگر روی کوفته ها خشک شد آن را با کمی روغن چرب نمایید.
کوفته های سیخی رادر ظرف پذیرایی قرار داده و با جوانه های گشنیز تزیین کرده و با سس چیلی گوجه فرنگی و سبزیجات مورد علاقه میل کنید.
میتوانید به جای کباب کردن کوفته ها را بعد از سیخ زدن در تابه سرخ کنید.
طرز تهیه سس چیلی گوجه فرنگی:
برای درست کردن سس چیلی گوجه فرنگی ، همه مواد سس را با هم مخلوط کرده و برای نیم ساعت در یخچال بگذارید تا جا بیافتد.
نکات تکمیلی در مورد کوفته سیخی هندی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کوفته سیخی هندی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .