وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

کوفته شویدباقلا | طرز تهیه “کوفته شویدباقلا”

کوفته شویدباقلا | طرز تهیه “کوفته شویدباقلا”

“کوفته شویدباقلا” یکی از غذاهای خوشمزه محلی ایران است که طرز تهیه آن را در این مطلب از آشپزخانه پلاس وی آموزش خواهیم داد. همراه ما باشید.

طرز تهیه آسان و سریع کوفته شوید باقلا 

کوفته شوید باقلا یکی از غذاهای سنتی کشورمان است که در شهر های مختلف با کمی تفاوت پخته می‌شود.این کوفته دستور پخت عالی و طعم بی نظیری دارد. پیشنهاد می کنیم اگر در فصل باقالی تازه هستید، این کوفته خوشمزه را امتحان کنید.برای آموزش و طرز تهیه کوفته شوید باقلا با ما در پلاس وی همراه شوید.

مواد لازم برای کوفته شوید باقلا

  •  برنج:یک لیوان
  • شوید خرد شده:100 گرم
  • پیاز:2 عدد
  • تخم مرغ:3 عدد
  • گوشت چرخ شده:350 گرم
  • زردچوبه نمک و فلفل:به میزان لازم
  • باقلا:یک پیمانه
  • آبلیمو:2 قاشق غذاخوری
  • روغن:به میزان لازم
غذاهای ایرانی 

طرز تهیه کوفته شوید باقلا

مرحله اول:

برای درست کردن کوفته شوید باقلا برنج را بشویید و یکی دو ساعت در آب و نمک خیس کنید. بعد آن را در آب جوش نیم پز کنید و آبکش نمایید.

باقلا را هم با آب روی حرارت بگذارید تا نیم پز شود.

مرحله دوم:

سپس در ظرفی برنج ، باقلا ، شوید ، نصف پیاز رنده شده و مقداری نمک ، فلفل و زردچوبه را مخلوط کنید و بعد به آنها تخم مرغ و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و هم بزنید.

انقدر مواد را با دست ورز دهید تا به خرد هم بروند.

مرحله سوم:

در مرحله بعد سس کوفته را آماده میکنیم.

قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.

سپس  نصف پیاز باقی مانده را خرد کنید و به همراه رب گوجه فرنگی ، مقداری نمک ، فلفل و زردچوبه در روغن سرخ کنید.

بعد از سرخ شدن پیازها به آن ها 3 لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش بیاید.

سپس از مواد کوفته به اندازه یک نارنگی بردارید و آن را با دست به شکل توپ کوچک در بیاورید و داخل قابلمه آب جوش قرار دهید و با همه مواد گوشتی این کوفته ها را درست کنید.

بعد حرارت را کم کنید تا کوفته ها به آرامی بپزند.

 مرحله نهایی پخت کوفته:

در دقایق آخر پخت کوفته ها ،آبلیمو را هم اضافه کنید و بعد از اینکه آب داخل آن تبخیر شد و مقدار کمی از آن ماند ، کوفته ها را سرو کنید.

** اگر در این کوفته ها  از شوید خشک استفاده میکنید چهار قاشق غذاخوری کافیست ولی اگر از شوید تازه استفاده کردید باید تقریبا 1 لیوان شوید خرد شده باشد.

کوفته شویدباقلا

نکات تکمیلی در مورد کوفته شویدباقلا

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
کوفته شویدباقلا را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع